ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Έλεγχος αντλίας θερμότητας ariston μέσω sensys net

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | |
Έλεγχος αντλίας θερμότητας ariston μέσω sensys net
 Αποκτήστε την εμπειρία της εύκολης διαχείρισης του συστήματος θέρμανσής σας και του ζεστού νερού χρήσης σας, μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας της εφαρμογής ARISTON NET. 

Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο smartphone ή στον Η/Υ σας και επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με την αντλία θερμότητάς ή τον λέβητα αερίου σας. 

Το interface του συστήματος σας επιτρέπει μια απλή και αποτελεσματική διαχείριση της θερμικής ρύθμισης των χώρων και τον έλεγχο του ζεστού νερού οικιακής χρήσης. Επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τις ώρες λειτουργίας θέρμανσης του χώρου σας και τη διαθεσιμότητα του ζεστού νερού χρήση σας, μεγιστοποιώντας έτσι την εξοικονόμηση ενέργειας και απολαμβάνοντας την μέγιστη θερμική άνεση. 
Επίσης, σας παρέχεται η πρώτη βοήθεια, σε περίπτωση δυσλειτουργίας του συστήματος, επισημαίνοντάς σας τον τύπο ανωμαλίας και υποδεικνύοντας σας τις επεμβάσεις για την αντιμετώπιση της. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες. Επίσης, ζητήστε μας μελέτη και προσφορά για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας στα πλαίσια του προγράμματος ‘’εξοικονομώ κατ’οίκων’’. 
Από το 1970 το όνομα Πετράκης αντιπροσωπεύει σταθερά την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και την άρτια τεχνογνωσία στους τομείς στους οποίους έχει δραστηριοποιηθεί. Με αφετηρία την μελέτη και κατασκευή αρδευτικών έργων, η εταιρεία διεύρυνε τους τομείς της στην γενικότερη διαχείριση δικτύων νερού. 
Ακολουθώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, ασχολήθηκε με το εμπόριο υδραυλικών και αποχετευτικών ειδών, την κατασκευή τεχνικών έργων άρδευσης και αντλητικών συγκροτημάτων. 
Το 2001 επεκτείνεται και εξειδικέυεται στα κτιριακά υδραυλικά, στην άρδευση κήπων και γηπέδων και στην επεξεργασία νερού. Διαρκώς εξελισσόμενη, το 2010 εισέρχεται στον τομέα της θέρμανσης και της διαχείρισης ζεστού νερού χρήσης και ολοκληρώνει με αυτό τον τρόπο την γκάμα των προιόντων της και της παροχής υπηρεσιών της.

Σήμερα η εταιρεία Πετράκης Β. Γεώργιος διαθέτει μια τεράστια γκάμα πιστοποιημένων προιόντων από ελληνικά εργοστάσια και διεθνείς οίκους του εξωτερικού, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματία και του ιδιώτη. Στελεχωμένη με έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που αποτελείται από μηχανικούς, θερμουδραϋλικούς και ηλεκτρολόγους, μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως και άμεσα σε κάθε ανάγκη που σχετίζεται με τους τομείς των εργασιών της. Επίσης, με επιμονή στην ποιότητα και την υπευθυνότητα, έχουμε στο επίκεντρο τον πελάτη, συνεχίζοντας μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης, συνώνυμη του ονόματός μας.

Τηλ:2751068747
Φαξ:2751021130
Ναυπλίου 3 Άργος
petrakisonline.gr


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ