ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ιπποκράτης για Χάρη Κουλουριώτη: Θα παρακολουθούμε την πορεία ενός φίλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:46:00 μ.μ. | | |
Ιπποκράτης για Χάρη Κουλουριώτη: Θα παρακολουθούμε την πορεία ενός φίλου
 Ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χάρη Κουλουριώτη εξέδωσε ο Ιπποκράτης Casa Cook και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση του Οίακα Ναυπλίου.

«Έπειτα από την επιτυχημένη χρονιά της ομάδας μας στη Β’ Εθνική, ακολουθεί ένα καλοκαίρι αποφάσεων κι ενεργειών για τη συνέχεια. Στο πλαίσιο αυτό και τη φετινή χρονιά ξεκινήσαμε τις συζητήσεις για τη στελέχωση της ομάδας από τη θέση του προπονητή.

Με τον προπονητή μας ΧΑΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ είχαμε όλη τη χρονιά αγαστή συνεργασία και οφείλουμε να τον συγχαρούμε για τη δουλειά του και για πολλά άλλα πράγματα στα οποία στήριξε τη γενικότερη προσπάθειά μας. Δυστυχώς, για την επόμενη χρονιά, όμως, δε θα συνεχιστεί η συνεργασία μας, παρά την εκτίμηση που υπάρχει για την αξία του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στις νέες του προκλήσεις στην καριέρα του και θα παρακολουθούμε την πορεία ενός φίλου με ενδιαφέρον.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ».

«Η διοίκηση του Οίακα Ναυπλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον προπονητή Χάρη Κουλουριώτη, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Οίακα Ναυπλίου και του ευχόμαστε καλή δύναμη».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ