ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Η Ομάδα Γυναικών Άργους συμμετέχει στη σύσκεψη για τα θέματα στο χώρο της υγείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 π.μ. |
 Η Ομάδα Γυναικών Άργους συμμετέχει στη σύσκεψη για τα θέματα στο χώρο της υγείας
 Η Ομάδα Γυναικών Άργους, συμμετέχει στη σύσκεψη σωματείων και φορέων του νομού που θα γίνει την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας (Άργος) στις 8 μμ, με πρωτοβουλία του Σωματείου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών, για τα θέματα στο χώρο της υγείας.

Οι περικοπές της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας, έχουν σαν αποτέλεσμα την υπολειτουργία των δημόσιων δομών υγείας. Υπάρχει έλλειψη σε ιατρικό νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό με τα γνωστά αποτελέσματα, τόσο στις συνθήκες δουλειάς των υγειονομικών, όσο και στους ασθενείς, όπως λίστες αναμονής, λίστες χειρουργείων, λίστες για θεραπείες, διαγνωστικές εξετάσεις. Έτσι οι ασθενείς, αναγκάζονται να καταφεύγουν στον ιδιωτικό τομέα και να πληρώνουν αδρά για την υγεία τους. Ιδιαίτερα επιβαρύνονται οι γυναίκες για τις αυξημένες τους ανάγκες, λόγω του αναπαραγωγικού τους ρόλου αλλά και της εντατικοποιημένης εργασίας που βιώνουν, στο νομό και όχι μόνο.

Καλούμε τους γυναικείους συλλόγους, όλες τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να συντονίσουμε τα βήματα μας και να διεκδικήσουμε δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας – πρόνοιας, χρηματοδοτούμενο αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ