ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Με πολύ κέφι η καλοκαιρινή γιορτή από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | |
Με πολύ κέφι η καλοκαιρινή γιορτή από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας
Την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας, μέσα σε συγκινητικό και φορτισμένο κλίμα, πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του γιορτή με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς. 
Η γιορτή ξεκίνησε με την ορχήστρα της Στρατιωτικής Μουσικής ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (4ο Σύνταγμα Πεζικού), όπου τόσο οι μαθητές όσο και οι υπόλοιποι καλεσμένοι μας, πλαισίωσαν τραγουδώντας και χορεύοντας. 
Ακολούθησε η θεατρική παράσταση και τα χορευτικά με τη συνοδεία της χορωδίας του σχολείου μας, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο η φετινή χρονιά και δίνοντας τη σκυτάλη στην επόμενη. 
Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους τον κ. Κωστούρο Δ., Δήμαρχο Ναυπλιέων, τον κ. Καχριμάνη Δ., αντιδήμαρχο Ναυπλιέων, την κ. Ράλλη Μ., σύμβουλο Πολιτισμού, τον κ. Δαμούλο Φ., Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας, τον κ. Παπαθανασίου Θ., μέλος του ΔΣ Επιμελητηρίου Αργολίδας, τον κ. Μιχαλόπουλο Γ., προϊστάμενο του ΚΕΔΔΥ Αργολίδας, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ΑΜΕΑ «Οδύσσεια» και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας. 

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ