ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Με Χάρη Κουλουριώτη στην Β' Εθνική ο Οίακας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 π.μ. | | |
Με Χάρη Κουλουριώτη στην Β' Εθνική ο Οίακας Ναυπλίου!
Ο Χάρης Κουλουριώτης θα είναι εκείνος που θα καθοδηγήσει τον Οίακα Ναυπλίου στην επιστροφή του -έπειτα από 22 χρόνια- στην Β' Εθνική, με τον μέχρι πρότινος κόουτς του Ιπποκράτη να είναι εκείνος που διαδέχεται τον Παύλο Νώντα στον πάγκο της ομάδας.

Από τη στιγμή, που ο προπονητής ο οποίος οδήγησε τον Οίακα από τις τοπικές κατηγορίες στην Β ' Εθνική, ο Παύλος Νώντας, αποφασίστηκε να μην συνεχίσει το έργο του στην ναυπλιώτικη ομάδα, πολλά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν ως αντικαταστάτες του. Ωστόσο, το όνομα εκείνου που θα καθίσει τελικά στον πάγκο του Οίακα, οι διοικούντες φρόντισαν να μην διαρρεύσει....

Και δεν είναι άλλος από τον μέχρι πρότινος τεχνικό του Ιπποκράτη Κω, Χάρη Κουλουριώτη, ο οποίος έπειτα από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά με τους Κώους (3η θέση στον Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής και 1ος επιλαχών για την άνοδο στην Α2), αφήνει το νησί των Δωδεκανήσων για να εργαστεί στον εξίσου φιλόδοξο με την πρώην ομάδα του, Οίακα Ναυπλίου.

Οι Ναυπλιώτες φρόντισαν να κινηθούν ταχύτατα, αλλά και με άκρα μυστικότητα, δίνοντας τα χέρια με τον ταλαντούχο τεχνικό και το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί ο "γάμος" μεταξύ των δύο πλευρών!

Του Παναγιώτη Δρακόπουλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ