Ζωντανά 9 με 11 η εκπομπή "Μαζί"
με την Αλεξία Δρίτσα


Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Τελετή λήξης μαθημάτων στη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:44:00 μ.μ. | |
Τελετή λήξης μαθημάτων στη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος
Την Πέμπτη το βράδυ 7/06/2018 στο προαύλιο χώρο του εκπαιδευτήριου της Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των μαθημάτων για το έτος 2017 2018. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι καταρτιζόμενοι Α έτους , το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό και οι γονείς των μαθητών -τριών. 
Τίμησαν με την παρουσία τους επίσης την εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών κ Γκαβούνος Νικόλαος , ο Πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του Δήμου Άργους Μυκηνών κ Σκούφης Παναγιώτης και η Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΟΑ Αργους κα Πετροπούλου Ελισάβετ. Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Πελ/σου βράβευσε καταρτιζόμενους -νες για το Β εξάμηνο σπουδών με κριτήρια την άριστη επίδοσή τους καθώς και τις ομαδικές εργασίες μαθητών -τριών στο πλαίσιο εξειδικευμένων μαθημάτων όπως παρακάτω: 
Οι καταρτιζόμενοι συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους τους καλοκαιρινούς μήνες με την αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε ξενοδοχεία πολυτελείας από το δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών επιχειρήσεών του Υπ Τουρισμού σε όλη την Ελλάδα. 
Ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω: -ALDEMAR, GRECOTEL, COSTA NAVARINO, AKS , AMAN ZOE, AMALIA, CANDIA KASTLE, HELIOS, BARCELO, LOUIS, MITSIS , GROVE κλπ. 
O Δ/ν του ΙΕΚ Πελ/σου ευχαρίστησε θερμά το διοικητικό κυρίως δε το εκπαιδευτικό προσωπικό για άριστη συνεργασία: Κλειδαρά Γεώργιο & Κουσιαφέ Τριαντάφυλλο ( καθηγ Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής ) , Κυριαζή Φωτεινή & Καραβάνου Άννα ( καθηγ Γαλλικών – Γερμανικών ) , Σούγλα Αντωνία ( καθηγ Οικονομικών) Καραχανίδη Ιορδ & Καρακίτσου Γεωργία ( καθηγ Τεχνικών μαθημάτων ) και Λυμπεροπούλου Αικατ ( καθηγ Διαιτητικής ). 

Κων/νος Καχριμάνης Δ/ντής ΙΕΚ Πελ/σου Υπ Τουρισμού
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ