ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Ναύπλιο: Ομιλία του Θανάση Παπαγεωργίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. | |
Ναύπλιο: Ομιλία του Θανάση  Παπαγεωργίου
H Σχολή Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου διοργάνωσε ομιλία του Θανάση Παπαγεωργίου ,ιδρυτή ΤΟΥ «ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟΑ" την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα «Λήδα Τασοπούλου», στο Ναύπλιο.
Η εκδήλωση έγινε προς τιμήν του μακροβιότερου Ελληνικού Ιδιωτικού Θεάτρου ( από το 1971) και του δημιουργού του στο πλαίσιο του μαθήματος «Θέματα Ιστορίας και Δραματολογίας του νεοελληνικού Θεάτρου» του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Αθανάσιου Μπλέσιου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Τρίπολης ο Θανάσης Παπαγεωργίου τόνισε ότι είναι ξεχωριστή χαρά για τον ίδιο η παρουσία του και συμμετοχή σε εκδηλώσεις –δραστηριότητες σχολών θεάτρου και επισήμανε ότι μέσα απ αυτές αναδεικνύονται νέες δυνάμεις στην ελληνική τέχνη.

Για το ΄΄Θέατρο Στοά΄΄ είπε ότι ΄΄είναι όλη του η ζωή και καλλιτεχνική πορεία δεκαετιών, ένα θέατρο που άντεξε σε δυσκολίες και εμπόδια που υπήρξαν χάρις στο πείσμα , το μεράκι και το πάθος των συντελεστών του.

Ακόμη ο κ. Παπαγεωργίου είπε ότι και στη νέα σαιζόν ( από το Σεπτέμβριο) το ΄΄Θέατρο Στοά ΄΄ θα συνεχίσει τις παραγωγές του ενώ ο ίδιος θα σκηνοθετήσει μια ακόμη παράσταση , σε άλλο θέατρο

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γαλανόπουλος
Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ