ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Πρόγραμμα απόσμησης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:27:00 μ.μ. | |
Πρόγραμμα απόσμησης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων του Δήμου Ναυπλιέων
 Για την περαιτέρω βελτίωση της εικόνας του Δήμου και την προστασία της Δημόσιας Υγείας ξεκίνησε από την πόλη του Ναυπλίου, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2018, το πρόγραμμα απόσμησης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων του Δήμου Ναυπλιέων.

Ειδικά συνεργεία με την εποπτεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου θα καθαρίσουν όλους τους κάδους μέχρι το τέλος της επόμενη εβδομάδας.

Το πρόγραμμα απόσμησης και απολύμανσης θα επαναλαμβάνεται, καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σταύρος Γαβρήλος τόνισε την ανάγκη ευαισθητοποίησης και συμμετοχής όλων προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η συγκεκριμένη, πολύ σημαντική για την καθημερινότητα δράση, ιδίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο. 

Στην κατεύθυνση αυτή, ζήτησε τη συνεργασία των επαγγελματιών, αλλά και όλων των δημοτών, ώστε να μην ρίχνονται στους κάδους ζωικά προϊόντα και υποπροϊόντα, γεγονός που αυξάνει δραματικά τη δυσοσμία και καθιστά ταυτόχρονα αναποτελεσματική κάθε ενέργεια του Δήμου. Καθώς επίσης προτρέπει τους δημότες να τοποθετούν τα απορρίμματα μέσα σε κλειστές σακούλες και όχι ανεξέλεγκτα στους κάδους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ