ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Αργολίδα: Βρέθηκε κουτάβι αιμόφυρτο με διαλυμένο πόδι από πυροβολισμό εξ επαφής στο Παναρίτι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. |
Αργολίδα: Βρέθηκε κουτάβι αιμόφυρτο με διαλυμένο πόδι από πυροβολισμό εξ επαφής στο Παναρίτι Στον ακρωτηριασμό του ποδιού του κουταβιού που εντοπίστηκε στις 5 Ιουνίου στο Παναρίτι Αργολίδας (Δήμος Ναυπλιέων) σε άθλια κατάσταση αιμόφυρτο, προχώρησε η κτηνίατρος που ανέλαβε το σκυλάκι το οποίο ο Στέλιος Κυριακού βρήκε τυχαία σε αυτήν την κατάσταση και όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr το μετέφερε στο κτηνιατρείο της Καικιλίας Σαρρή στο Λυγουριό για νοσηλεία.


Ο κ. Κυριακού, γνωστός για τη φιλοζωική του δράση στην περιοχή, δημοσίευσε απελπισμένος τις φωτογραφίες που βλέπετε στο facebook και έγραψε τα εξής: «Γυρνώντας στο σπίτι μου από μια πολύ δύσκολη μέρα, πάνω σε μια διασταύρωση βρήκα αυτό. Αν και είμαι πολύ σκληρός, λύγισα. Δεν άργησε να έρθει η γνωμάτευση της κτηνιάτρου που λέει ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ. Συνήθως είμαι λαλίστατος αλλά τώρα έχασα τα λόγια μου. Τι πέρασε το κακόμοιρο μόνο του απέναντι στην κακία και την παλιανθρωπιά; Ποιος μπόρεσε να στρέψει το όπλο του σε ένα τόσο δα μικρό μωράκι;

Λυπάμαι, ντρέπομαι, σιχαίνομαι, αηδιάζω, θέλω να αρχίσω και να τρέχω στους δρόμους, δεν θέλω να δω κανέναν , δεν θέλω να ακούσω κανέναν... Γιατί Θεέ μου; Τι έφταιξε; Που θα πάει μετά το χειρουργείο; Πως θα πληρώσω το κτηνιατρείο; Δεν θα υιοθετηθεί ποτέ. Ο αγώνας είναι άνισος και εγώ πολύ μικρός... Πάλι δεν θα κοιμηθώ απόψε. Δεν αντέχω άλλο, κουράστηκα, καταλαβαίνετε; Θέλω να χτυπήσω τον πρώτο άνθρωπο που θα δω μπροστά μου. Δώδεκα το βράδυ και μόλις με πήρε η κτηνίατρος και μου είπε ότι το μικρό ακρωτηριάστηκε αλλά κλαίει, ουρλιάζει, έχει παραισθήσεις και δεν μπορεί να το ηρεμήσει... Θέλω να κλείσω το τηλέφωνο και να βάλω το κεφάλι μου μέσα στα σκεπάσματα και να μην ακούω και να μην βλέπω τίποτα. Βαρέθηκα τα πάντα... Βρείτε εσείς μια δικαιολογία να πω σε αυτό το μωρό που με κοιτάει στα μάτια με μια απορία σαν να λέει ΓΙΑΤΙ;».

Αν μπορείτε να βοηθήσετε με τη φιλοξενία του ζώου μόλις συνέλθει ή για να καλυφθούν τα κόστη της νοσηλείας του που βρίσκεται στο κτηνιατρείο της κας Σαρρή καλέστε τον Στέλιο Κυριάκου στο τηλέφωνο: 6944773252.

Πηγή: www.zoosos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ