ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Είναι αρνητικό ότι παραμένουν ισχυρές στο Σύλλογό μας οι δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:27:00 μ.μ. | |
Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Είναι αρνητικό ότι παραμένουν ισχυρές στο Σύλλογό μας οι δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απευθύναμε και έκαναν το βήμα ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ , η οποία θα εκφραστεί πιο ενισχυμένη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σωματείου.

Όλο το προηγούμενο διάστημα με την παρουσία μας στο Δ.Σ. , με την πρωτοπόρα δράση για την οργάνωση των εργατικών λαϊκών κινητοποιήσεων απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε. , με τη δράση μας για τα προβλήματα των αναπληρωτών και το δικαίωμα στη μόνιμη δουλειά, επιδιώξαμε να δυναμώσουν οι αντιστάσεις του εκπαιδευτικού κλάδου, να σπάσει το κλίμα της απογοήτευσης και του συμβιβασμού.

Από δω και στο εξής με μεγαλύτερη δύναμη και αισιοδοξία θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να έρθουν στο προσκήνιο οι πραγματικές μας ανάγκες και τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών, να δυναμώσει ο αγώνα γι΄ αυτά, ν΄ αλλάξει η κατάσταση στο σωματείο και να αντιμετωπιστούν τα διάφορα φαινόμενα κρίσης που εμφανίζονται, να αλλάξουν οι αρνητικοί συσχετισμοί στο κίνημα. 
Τονίζουμε το εξής: Είναι αρνητικό το γεγονός ότι παραμένουν ισχυρές στο Σύλλογό μας οι δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού (ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ), οι δυνάμεις αυτές που με τη στάση τους και τις θέσεις τους βάζουν πλάτη στο πέρασμα της αντιλαϊκής εκπαιδευτικής πολιτικής που καλύπτουν τις διάφορες αυθαιρεσίες της διοίκησης και στην πράξη δρουν απέναντι στα δικαιώματα της πλειοψηφίας των συναδέλφων. Είναι στο χέρι των συναδέλφων να αλλάξουν την κατάσταση, να μαζικοποιήσουν τις Γενικές Συνελεύσεις, να πάρουν μέρος στην οργάνωση των κινητοποιήσεων.

Πρώτος σταθμός για το αμέσως επόμενο διάστημα αποτελεί η καταδίκη του αντιεκπαιδευτικού σχεδίου νόμου για τις λεγόμενες «νέες δομές στην εκπαίδευση» και την αξιολόγηση. Συνεχίζουμε τις πολύμορφες κινητοποιήσεις για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, για τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών, για την εξίσωση των δικαιωμάτων του με αυτά των μόνιμων συναδέλφων. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βρεθούν ενεργά συμμέτοχοι στην πάλη απέναντι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας στους Ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ 
ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΆ 
ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΆ 
ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ