Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:29:00 μ.μ. |
Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ  στο Ναύπλιο
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο Ναύπλιο με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων διοργανώνει ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, μια ομάδα από τα μέλη του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, σε συνεργασία με τα μέλη από το εργαστήρι φωτογραφίας και βίντεο του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, υλοποίησαν μια φωτογραφική δράση στην πόλη του Ναυπλίου.

Τα μέλη της ομάδας, μέσα από τις φωτογραφίες τους θα μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους ματιές, εικόνες, στιγμές και σκέψεις.

Φωτογραφικά κλικ, εισιτήρια για ένα ταξίδι ζωής στην πόλη του Ναυπλίου.

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ

Είναι τα σημάδια της ανθρώπινης παρουσίας στο χώρο. Άλλοτε οικεία, πραγματικά και άλλοτε συμβολικά. Είναι εκείνα τα ίχνη που αποτελούν σημεία αναφοράς. Αυτά που σε εμπνέουν για να εμπνέεις και συ. Αυτά που σε κάνουν να ζεις και να δημιουργείς.

Μέσα από τη συνεργασία και τις σχέσεις των δύο προγραμμάτων και των ανθρώπων τους θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα ζωής. Στάσου πλάι μου!

Όλοι θέλουμε να ανήκουμε, να μοιραζόμαστε, να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Δημιουργούμε κοινότητες ενάντια στη μοναξιά, την απομόνωση, τη διάρρηξη των κοινωνικών δεσμών.

Εγκαίνια : Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 20.00 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τριανόν.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσει μουσικά το σχήμα Dina in Contradiction.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 11.00-13.00 και 19.00-22.00

Θα είμαστε στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της έκθεσης για ενημέρωση και συζήτηση. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο τηλ: 2752047251, 2752047270, ή με το Συμβουλευτικό Σταθμό του ΚΕΘΕΑ στην Καλαμάτα: 2721089482, 2721087356
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ