ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Πρόταση από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Ναυπλίου για ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:13:00 μ.μ. |
Πρόταση από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Ναυπλίου για ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου
Εν όψει κρίσιμων εθνικών αποφάσεων που αφορούν την ονοματοδοσία του κράτους των Σκοπίων, η κυβέρνηση αφήνει να εννοηθεί πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη γείτονα χώρα. 

Μια συμφωνία που όπως διατείνεται ο κυβερνητικός τύπος περιέχει τον όρο Μακεδονία. Η συμφωνία αυτή είναι καθόλα αντιδημοκρατική και εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή που εκφράζει ο Ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του. 

Μετά από δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια στα οποία εκφράστηκε το λαϊκό αίσθημα εκατομμυρίων Ελλήνων προτείνω το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου να ακολουθήσει το παράδειγμα δεκάδων Δήμων της χώρας μας και να εκδώσει ψήφισμα για τη ΜΗ χρήση του όρου Μακεδονία από τα Σκόπια. 

Σε μια τόσο ιστορική στιγμή στην οποία διακυβεύονται κεκτημένα αιώνων, οφείλουμε με κάθε τρόπο και μέσο να υπερασπιζόμαστε τα Εθνικά μας δίκαια. Γι αυτό το λόγο έστειλα την παρακάτω επιστολή στον κ. Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Χρήστο Γραμματικόπουλο.

Προς κ.κ Δήμαρχο και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Δεν αντιλέγω ότι, πλείστα είναι τα προβλήματα που μαστίζουν την τοπική μας κοινωνία και τα οποία χρήζουν άμεσων λύσεων. Όμως δεν πρέπει να παροράται το επίκαιρο και φλέγον εθνικό μας ζήτημα, το οποίο αφορά στην ονοματοδοσία της γείτονος χώρας των Σκοπίων. Οφείλουμε φρονώ, να προστατέψουμε την εθνική μας κυριαρχία , καταρχάς με την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη ΜΗ χρήση του όρου “Μακεδονία” επ' ουδενί (σε σύνθετη ονομασία ή παραγώγων αυτού) από το κράτος των Σκοπίων και αφετέρου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστήσουμε αισθητή την παρουσία μας σαν Δήμος Ναυπλιέων στα σχετικά συλλαλητήρια των Παμμακεδονικών Συλλόγων. Ενέργειες στις οποίες έχουν ήδη προβεί δεκάδες Δήμοι της χώρας μας.
Μπουγιώτης Δημήτριος
Πρόεδρος Δ.Κ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ