ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Χ. Μπονταΐτης: Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια - Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:55:00 π.μ. | |
Χ. Μποταΐτης: Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Κύριε Πρόεδρε, κύριοι αντιπρόεδροι, κ. Γραμματέα και Ταμία, διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Άργους - Μυκηνών περί ιππεύσεως καλάμου θλίβομαι ειλικρινά γιατί άνθρωποι οι οποίοι συμμετέχουν τόσα χρόνια στα κοινά της Ν.Δ δεν έχουν αντιληφθεί ότι τέτοιες συμπεριφορές και τακτικές καταδικάστηκαν κατ΄επανάληψη στο παρελθόν από τα μέλη της παράταξης και σήμερα αποτελούν κόλαφο για την πολιτική .

Εγώ σαν ΝΕΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΣ στρατεύτηκα με τον Κ. Μητσοτάκη για να καταπολεμήσω τις λογικές της μιζέριας του καιροσκοπισμού και του βολέματος , να υπηρετήσω δηλαδή τις αρχές και αξίες της Νέας Δημοκρατίας.

Η ηγεσία της ΔΗΜΤΟ με κατηγορεί για διασπαστικές τάσεις, υπεροψία και αλαζονεία.

Και εγώ αναρωτιέμαι, είναι διασπαστικός κάποιος ο οποίος εκλέγεται με 1007 ψήφους -και διαφορά από τον αντίπαλο 7 ψήφων- και όντας 32 ετών αποδέχεται χωρίς καμία αντίρρηση το αποτέλεσμα και χωρίς καν να ζητήσει ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ όπως θα έπραττε κάποιος παλαιοκομματικός της αντίληψης σας.

Είναι υπερόπτης κάποιος ο οποίος δεν αποδέχεται όντας ο δεύτερος σε ψήφους , με ελάχιστη διαφορά, αιρετός να μην βρίσκεται σε μία θέση αντιπροεδρίας ώστε εκ της θεσμικής του θέσης και της εντολής των μελλών της ΔΗΜΤΟ στις εκλογές να συνεισφέρει ανάλογα ;

Δεν ξέρω αν εγώ είμαι υπερόπτης, πάντως ο κ. Διολίτσης και οι συν αυτώ θα πρέπει να μάθουν πως δεν θα υπάρξω ποτέ άβουλο πολιτικό στέλεχος όπως επιθυμούν οι πολιτικοί αφεντάδες τους .

Δεν θα ανεχθώ ποτέ πολιτικούς καίσαρες και ηγεμόνες και πολύ περισσότερο δεν θα τους υπηρετήσω 

Κύριοι στη ζωή μου πορεύομαι με τις ΑΞΙΕΣ που μου έδωσε η οικογένεια μου,
πολιτικούς ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ δεν είχα και δεν θα έχω και παρακαλώ μην κρίνεται εξ ιδίων .

Κύριοι η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε γιατί η γενιά σας παρανόησε σοβαρά τη Δημοκρατία και τις διαδικασίες της και άφησε τους απογόνους της ανιστόρητης πολιτικής μοναρχίας και ολοκληρωτισμού να έχουν ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

Κύριοι αν έχετε έστω και την ελάχιστη πολιτική-δημοκρατική αξιοπρέπεια και συναίσθηση των σύγχρονων απαιτήσεων έπρεπε μόνοι σας να προτείνετε θέση ευθύνης στους ΝΕΟΥΣ που μάχονται και αγωνίζονται για την παράταξη ανιδιοτελώς.

Δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής και δεν θα γίνω .

Δεν βιοπορίζομαι από αυτή ή εξ αυτής .

Κύριοι οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες σας έδωσαν το μήνυμα στις 13 Μαΐου. Σας αφήνω στη μιζέρια σας και θα είμαι πάντοτε δίπλα στη παράταξη εκφράζοντας τον αδέσμευτο και αταλάντευτο λόγο μου.

ΥΓ 1. Στην αρχαία Σπάρτη, ο Αγησίλαος έπαιζε με τα μικρά παιδιά του και όντας χαζομπαμπάς καβαλούσε ένα καλάμι και έκανε πως ίππευε το άλογο του. Μια μέρα λοιπόν κάποιος τον είδε, και έτσι η φράση καβάλησε το καλάμι καθιερώθηκε σαν πείραγμα στον Αγησίλαο και μετέπειτα στους χαζομπαμπάδες – πολεμάρχες που όταν ήταν με τα παιδιά τους έκαναν αστεία πράγματα.

Παρακαλώ όταν σας συντάσσουν ανακοινώσεις ή συντάσσεται να ενημερώνεστε …………

Επίσης την 12η Νυχτερινή που εκδίδεται ανακοινώσεις μάλλον δεν επηρεάζεστε από την αγάπη «σωτηρία είναι "πίστη εργαζόμενη μέσω της αγάπης»

ΥΓ2) Δεν θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα
σε ξένα αναστυλώματα δεμένο.

Ας είμαι ένα καλάμι, ένα χαμόδεντρο,
μα όσο να ανεβαίνω, μόνος ν’ ανεβαίνω.

Γεώργιος Δροσίνης, 1859-1951 , Έλληνας ποιητής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ