ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Πρώην παίκτρια ριάλιτι εξομολογήθηκε ότι κυκλοφόρησε με τα εσώρουχα στο Ναύπλιο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:03:00 μ.μ. | |
Πρώην παίκτρια ριάλιτι εξομολογηθηκε ότι κυκλοφόρησε με τα εσώρουχα στο Ναύπλιο!
Η ζωή είναι παντελώς απρόβλεπτη… Κυρίως όταν δοκιμάζεις ακραία πράγματα και σου αρέσει να συλλέγεις εμπειρίες. Για κάποιους η όλη έννοια της ζωής είναι τόσο πολύπλοκη και εύθραυστη…

Για την Στέλλα Μπεζαντάκου απλά ο έρωτας θέλει φαντασία, χωρίς πρέπει και στερεότυπα.

Πόσο σημαντική είναι όμως η αυθεντικότητα και η αλήθεια στη ζωή της;

«Στέλλα =αυθεντικότητα. Είμαι έξω καρδιά δεν κρατώ τους τύπους και δεν προσποιούμαι ποτέ. Μου έχει στοιχίσει αυτό κάποιες φορές γιατί είμαι αυθόρμητη πράγμα που συχνά παρεξηγείται. Βάζω, όμως όρια. Αληθινή είμαι 100% και λάτρης της αλήθειας. Λέω όμως που και που κάποια ψέματα για να αποφύγω άσκοπες συγκρούσεις».

-Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει στη ζωή σου;

«Έχω βγει με τα εσώρουχα στην παλιά πόλη στο Ναύπλιο και κυνηγούσα τον άντρα μου μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό. Τελικά δεν τον πρόλαβα έγινε άφαντος (γέλια). Τώρα γελώ, τότε το τι κλάμα έριξα δεν περιγράφεται…»

-Φοβάσαι τα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα και τη ζωή σου;


«Δεν υπάρχει ζωή χωρίς σκαμπανεβάσματα. Αλλιώς είναι μια επίπεδη ζωή που δε μου ταιριάζει γιατί είμαι πολύπλευρο άτομο και πλήττω εύκολα. Αλίμονο σ’ αυτούς που ζουν όλη τους τη ζωή σε μια ευθεία γραμμή».
-Πώς είναι η κοινωνική ζωή της Στέλλας; Μίλησέ μας για την επαγγελματική αλλά και την οικογενειακή σου ζωή και πλευρά.

«Επαγγελματικά ετοιμάζω νέο τραγούδι- νέο κλιπ με ανατρεπτικές και πρωτοποριακές παρουσιάσεις καθώς και μια σειρά εμφανίσεων που πολύ σύντομα θα μοιραστώ μαζί σας. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και πραγματικά μού δίνει απερίγραπτη χαρά να αντικρίζω την ένθερμη ανταπόκριση του κόσμου σε κάθε βήμα μου.

Έχω δυο υπέροχους γονείς που κάνουμε πολύ παρέα. Ειδικά με τη μαμά μου είμαστε σα φίλες. Πάμε για καφέ σινεμά ψώνια κτλ. Οικογένειά μου όμως πια είναι ο Χρήστος. Ολοκληρώνει και αλληλοσυμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Αρκετές είναι οι φορές που μιλάμε μόνο με τα μάτια. Κοινωνικά έχω πολλούς φίλους, κολλητούς όμως δύο. Είμαι πολύ εξωστρεφές άτομο (γέλια)».

-Πόσο σ' έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση;


Απίστευτα πολύ. Έχω αλλάξει τη ζωή μου στη κυριολεξία. Μετακινούμαι συχνά με ΜΜΜ, πληρώνω μόνη μου τους λογαριασμούς, πάω σε τράπεζες, εφορίες, κάνω διακανονισμούς, περιμένω στην ουρά. Καμιά σχέση με παλιά που δεν είχα ιδέα απ’ όλα αυτά και πάντα υπήρχε άλλο άτομο να τα κάνει. Ζούσα σ’ ένα δικό μου κόσμο. Τώρα κάνω τα πάντα μόνη… Δουλείες στο σπίτι σουπερμάρκετ, έχω μεταποιήσει αρκετά ρούχα μου και δεν είμαι τόσο καταναλωτική όσο παλιά. Όμως δεν έχω κενά. Η οικονομική κρίση μου έμαθε να απολαμβάνω απλά πράγματα που είχα ξεχάσει..όπως θερινό σινεμά, βόλτες σε παράλια, καφέ με φίλους, γεύματα οικογενειακά, συζητήσεις ως το πρωί, επιτραπέζια παιχνίδια....Σ’ αυτό συνέβαλε και η γνωριμία μου με το Χρήστο. Κάνω κάποιες μικρές πολυτέλειες από το παρελθόν αλλά σε αραιά διαστήματα, αρκετές όμως για μια δόση αλλαγής».

Έπη Τρίμη
Πηγή: wifinews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ