ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα όταν κεραυνός έπεσε σε σπίτι στο Ηλιόκαστρο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:21:00 μ.μ. |
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα όταν κεραυνός έπεσε σε σπίτι στο Ηλιόκαστρο Αργολίδας
Τον τρόμο έζησε μια οικογένεια με δυο μικρά παιδιά το μεσημέρι του Σαββάτου όταν από την ξαφνική καταιγίδα που ξέσπασε, κεραυνός χτύπησε το σπίτι τους στο Ηλιόκαστρο του Δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα.


Οι σύζυγοι με τα δυο τους παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους όταν η καταιγίδα χτύπησε την περιοχή του Ηλιοκάστρου.
Ξαφνικά ένας τεράστιος κρότος που συνοδεύτηκε από μια τεράστια λάμψη συντάραξε συθέμελα το σπίτι και προκάλεσε τον τρόμο στα παιδιά αλλά και στους γονείς που προς στιγμήν δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.
Όταν συνήλθαν από το σοκ διαπίστωσαν πως το σπίτι είχε πλήξη κεραυνός προκαλώντας σοβαρές ζημιές στη σκεπή του σπιτιού την κατάρρευση της καπνοδόχου και την εκτεταμένη βλάβη σε όλη την ηλεκτρική εγκατάσταση και σε συσκευές του σπιτιού.
Οι κάτοικοι της οικίας καταγγέλλουν πως δεν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή κάποιο αλεξικέραυνο για να τραβήξει τους κεραυνούς.
Το ζευγάρι που έζησε την πραγματικά τρομακτική αυτή εμπειρία και που τώρα καλείται να καλύψει και όλα τα έξοδα από τις ζημιές, προτίθεται να καταφύγει στον συνήγορο του πολίτη και φυσικά σε δικηγόρο ώστε να καταθέσει αγωγή προς τους υπευθύνους όποιοι και αν είναι αυτοί.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ