ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Το τερμάτισαν: Στο στόχαστρο της Αλβανίας η Πελοπόννησος... (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 μ.μ. |
Το τερμάτισαν: Στο στόχαστρο της Αλβανίας η Πελοπόννησος... (βίντεο)
Οι μετρ στις προκλήσεις Αλβανοί εθνικιστές...ανακαλύπτουν αλυτρωτισμούς εκεί που δεν υπάρχουν Μέχρι σήμερα είχαμε…συνηθίσει τους Αλβανούς εθνικιστές να εμφανίζουν χάρτες, σημαίες και σποτάκια που περιελάμβαναν περιοχές της Ηπείρου της Μακεδονίας και του Ιονίου υπό την κατοχή τους.


Ωστόσο δεν έμειναν μέχρι εκεί.

Εκμεταλλευόμενοι την ανιαρή εξωτερική πολιτική της Αθήνας, οι Αλβανοί αυτή τη φορά ταξίδεψαν μερικά εκατοντάδες χιλιόμετρα νοτιότερα, διεκδικώντας την Πελοπόννησο αλλά και την Αττική!

Σε έναν…απαράμιλλης εγκυρότητας αλβανικό ντοκιμαντέρ, η Πελοπόννησος παρουσιάζεται ως μία «αλβανική αποικία», αφού από το 1918 υποτίθεται πως παραπάνω από 1000 χωριά κατοικούν πολυάριθμοι Αλβανοί!

Συνεχίζοντας το κρεσέντο των προκλήσεων, στο εν λόγω…ιστορικό ντοκιμαντέρ υποστηρίζεται πως τόσο στην Κόρινθο, όσο και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το αλβανικό στοιχείο επί πολλά χρόνια εξακολουθεί να είναι έντονο!

Η αλβανική προπαγάνδα για γέλια και για κλάματα δεν μένει μόνο στον χώρο των ντοκιμαντέρ ή των βιβλίων, αλλά προχωρά και στην μουσική, με την κυκλοφορία προπαγανδιστικών videoclip όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ