ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Παναργειακός: Λίγα λόγια και πολλή δουλειά ... (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. | | |
Παναργειακός: Λίγα λόγια και πολλή δουλειά ...
Την Δευτέρα 11 Ιουνίου το απόγευμα στο ΔΑΚ Άργους δόθηκε συνέντευξη τύπου περισσότερο γνωριμίας με τους δημοσιογράφους αλλά και να παρουσιασθεί σε αυτούς το νέο Δ.Σ..
Με τον Γιώργο Αντωνόπουλο προπονητή θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Παναργειακός, τον Σταύρο Κρεμαστιώτη στη θέση του τεχνικού διευθυντή και τον Γιώργο Διαμαντή στη θέση γενικού διευθυντή ο οποίος θα ασχοληθεί με τις ακαδημίες.
Μια ομάδα με ντόπιο στοιχείο είναι ο στόχος του Παναργειακού, κάτι που τονίστηκε και από τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή στη σημερινή παρουσίαση τους στο ΔΑΚ Άργους
Υπομονή για τους στόχους της ομάδας, πίστωση χρόνου, γιατί θα είναι νέοι οι παίχτες και η ομάδα θα φτάσει εκεί που της αξίζει τόνισε ο Πρόεδρος της ομάδας.
Ο Αντώνης Λυμπέρης επιβεβαίωσε επίσης την μεταγραφή Μπριλάκη.

Η επίσημη ανακοίνωση του Παναργειακού αναφέρει:


"Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, πρώην βοηθός του Στάϊκου Βεργέτη στον Αστέρα Τρίπολης και προπονητής του Παναρκαδικού τα τελευταία 3 χρόνια , είναι ο νέος μας προπονητής.

Το νέο Δ.Σ. της ομάδας αποτελείται από τους:

Λυμπερη Αντώνη, Λυμπέρη Γιάννη , Κεχαγιά Γιάννη , Κονοπίση Δημήτρη, Δελλή Νίκο, Μαρλαγκούτσο Πέτρο, Καραχάλιο Γεώργιο, Μαγκλάρα Παναγιώτη ,Ταμπούρη Αλέξανδρο, Κοκκάλα Σταύρο,Νταβέλο Θεόδωρο.

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Χασάπης Γιάννης, Χασάπης Κώστας και την ελεγκτική επιτροπή την αποτελούν οι Μαντάς Χρήστος,Παναγιωτόπουλος Κυριάκος, Αργυρόπουλος Νίκος.

Η πρώτη μεταγραφή της νέας διοίκησης είναι ένας παλιός γνώριμος ο έμπειρος στόπερ Χάρης Μπριλάκης. Εντός των προσεχών ημερών θα γίνει παρουσίαση του παίκτη."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ