ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Μεγάλο ενδιαφέρον από τη μισή Ελλάδα για το "Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών" του Συνδέσμου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. |
Μεγάλο ενδιαφέρον από τη μισή Ελλάδα για το "Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών" του Συνδέσμου Αργολίδας
Στον πολυχώρο Φουγάρο στο Ναύπλιο, ο σύνδεσμος προπονητών Αργολίδας ''ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ'', παραχωρησε συνέντευξη τύπου την τετάρτη 6 Ιουνίου για το 2ο Σεμινάριο Προπονητών που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 9 -10 Ιουνίου 2018 στον ίδιο χώρο.


Στην συνέντευξη μίλησαν οι προπονητές Νίκος Μητροσύλης, Αποστόλης Κατσάς, Γιώργος Κολιατσόπουλος, Γιάννης Δουβίκας και Κώστας Νεφρός.

Παρουσία μεγάλων ονομάτων της ελληνικής προπονητικής «σκηνής» αλλά και γυμναστών διεξάγεται το διήμερο 9-10 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου «Φουγάρο», στο Ναύπλιο, το «2ο επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας με τη στήριξη της ΕΠΣ Αργολίδας και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Στο σεμινάριο είναι καλεσμένοι προπονητές και γυμναστές οι οποίοι έχουν σπουδαία διαδρομή στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, όπως ο Γιάννης Αναστασίου Γιάννη, ο Στάικος Βεργέτης , ο Χρήστος Μουρίκης και ο Δημήτρης Στεργιόπουλος για να μιλήσουν στους συμμετέχοντες μεταφέροντάς τους εμπειρίες και γνώσεις υψηλού επιπέδου.

Στο σεμινάριο θα παραβρεθεί και θα τιμηθεί για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας, στενός συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς και εκ των κορυφαίων γυμναστών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ενδιαφέρον από προπονητές ολόκληρης της Πελοποννήσου και όχι μόνο για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, είναι ήδη πολύ μεγάλο ξεπερνώντας κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη των διοργανωτών, ωστόσο όσοι επιθυμούν προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν μέρος σε αυτό επικοινωνώντας με τους κκ Μητροσύλη (6980967947) και Κατσά (6945757231).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ