ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

«Αρχές Αυγούστου»:Φεστιβάλ στα Μέθανα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:21:00 μ.μ. |
«Αρχές Αυγούστου»:Φεστιβάλ στα Μέθανα
Στην αρχή του πιο όμορφου καλοκαιρινού μήνα, όταν για όλους μας, οι «Αρχές Αυγούστου» σημαίνουν και αρχές χαλάρωσης, διακοπών, και για πολλούς «αρχές ονείρων και καλοκαιρινών περιπετειών» , ένα μουσικό τριήμερο έρχεται σαν απαραίτητη πράξη στην αναμονή του Αυγούστου.

Τα Μέθανα υπήρξαν για πολλές δεκαετίες ένας τόπος «υψηλού δείκτη» διακοπών, με «πηγές αναζωογόνησης» και την άμεση αυτή επαφή με την θάλασσα, σαν μία διαχωριστική γραμμή με την ξηρά. Μακριά από την Αθήνα, αλλά και τόσο κοντά, τα Μέθανα κράτησαν διακριτικά μία θέση στον ήλιο, με την «ηρεμία των ηφαιστείων», και την «γαλήνη του παρελθόντος» τους.

Προτείνουμε να ντύσουμε μουσικά αυτόν τον πλούσιο τόπο, με μία σειρά επίλεκτων καλλιτεχνών, μουσικών, ερμηνευτών, για να νοιώσουμε ΚΑΙ μουσικά αυτές τις περίφημες … « Αρχές Αυγούστου ..»

Είμαστε στην διάθεσή σας για μία συνάντηση, στη Αθήνα ή στα Μέθανα, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία σε όλους μας, να νοιώσουμε την υπέροχη αίσθηση του Αυγούστου, στα υπέροχα Μέθανα. 

Αρχές Αυγούστου, τα Μέθανα προσκαλούν τους κατοίκους τους, αλλά και των γύρω περιοχών, να περάσουν τρεις υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές, τραγουδώντας με τους εκλεκτούς καλεσμένους, προσθέτοντας στις καλοκαιρινές τους διακοπές αξέχαστες μουσικές αναμνήσεις.
Το μοναδικό τοπίο των Μεθάνων και η ιστορία τους είναι το καταλληλότερο περιβάλλον για να αναπτυχθεί ο καινούργιος αυτός θεσμός του τριήμερου φεστιβάλ μουσικής, που ευελπιστούμε να αποτελέσει στα επόμενα χρόνια, σημείο αναφοράς και πόλο έλξης.
Σας καλούμε λοιπόν στο πρώτο φεστιβάλ Μεθάνων « αρχές Αυγούστου…» με τις παρακάτω προτάσεις:


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ


Ο Θοδωρής Βουτσικάκης σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται η Λίνα Νικολακοπούλου. Ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια της κ. Νικολακοπούλου αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών.

O Θοδωρής Βουτσικάκης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές της νέας γενιάς. Ερμήνευσε τον ρόλο τίτλου στη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής "Ερωτόκριτος", σε μουσική Δημήτρη Μαραμή. Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Σταύρο Ξαρχάκο, Χρήστο Λεοντή, Λίνα Νικολακοπούλου, Dulce Pontes, Μάριο Φραγκούλη, Luis Borda, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και έχει εμφανιστεί σε Ηρώδειο, Θέατρο Επιδαύρου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.α.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ που θα παρουσιάζει μελωδίες του μεγάλου συνθέτη Νικόλα Πιοβάνι σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

Το 1969 ο Δήμος Μούτσης προτείνει στον Μανώλη Μητσιά συνεργασία με την κορυφαία δισκογραφική εταιρία COLUMBIA και δισκογραφούν τη μεγάλη επιτυχία «στην Ελευσίνα μια φορά». Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι σήμερα ο Μανώλης Μητσιάς σφραγίζει με το προσωπικό του ύφος και ήθος το ελληνικό τραγούδι. Στη σαραντάχρονη καριέρα του έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες: Δήμο Μούτση, Λουκιανό Κηλαηδόνη, Μάνο Χατζιδάκι, Χρήστο Λεοντή, Άκη Πάνου, Σταύρο Ξαρχάκο, Βασίλη Τσιτσάνη, Μάριο Τόκα, Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Μαρκόπουλο, Χρήστο Νικολόπουλο, Ηλία Ανδριόπουλο, Γιώργο Χατζηνάσιο, Γιάννη Σπανό, Σταμάτη Κραουνάκη, Σταμάτη Σπανουδάκη. Έχει τραγουδήσει στίχους και ποίηση των Γιώργου Σεφέρη, Νίκου Γκάτσου, Μανώλη Αναγνωστάκη, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Μάνου Ελευθερίου, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, Λίνας Νικολακοπούλου κλπ., ενώ ερμήνευσε και έργα του Ισπανού ποιητή Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.















ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



Με μεγάλη χαρά θα γιορτάσουμε την λήξη του τριημέρου με τοπικά μουσικά σχήματα, ανακαλύπτοντας έτσι τον μουσικό παλμό των Μεθάνων και των γύρω περιοχών.

Φέτος μαζί μας τα

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ











ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ