ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Γ. Μανιάτης: Επιτέλους μας άκουσαν - Άρση κορεσμένου της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:50:00 μ.μ. | | |
Γ. Μανιάτης: Επιτέλους μας άκουσαν - Άρση κορεσμένου της Πελοποννήσου
Ο Βουλευτής Αργολίδας της ΔΗΣΥ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μεγάλη νίκη των πολιτών της Αργολίδας και της Πελοποννήσου ευρύτερα, με την αποδοχή της πρότασής μας, που έχουμε καταθέσει εδώ και 2 μήνες στον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη, για την άρση του κορεσμένου του ηλεκτρικού δικτύου Πελοποννήσου.

Σήμερα στη Βουλή ο κ. Σταθάκης αποδέχτηκε τροπολογία για την άρση του κορεσμένου και την επέκταση του δικτύου κατά 30MW. Αυτό σημαίνει ότι οι ΤΟΕΒ της Αργολίδας και όλης της Πελοποννήσου, καθώς επίσης και οι Ενεργειακές Κοινότητες που θα δημιουργηθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν Μονάδες Φωτοβολταϊκών και άλλων ΑΠΕ, ώστε να μειωθεί κατά 60% το ενεργειακό κόστος παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

Η σημερινή νίκη επιβεβαιώνει γι άλλη μια φορά ότι χαμένος αγώνας είναι μόνο ο αγώνας που δεν δίνεται ποτέ. Αντίθετα, η επιμονή και η τεκμηρίωση φέρνουν πάντα τη νίκη.

Προτρέπω όλους τους ΤΟΕΒ Αργολίδας και των άλλων νομών της Πελοποννήσου να προχωρήσουν άμεσα στην εγκατάσταση Μονάδων ΑΠΕ που θα τους επιτρέψουν να παράξουν ανταγωνιστικά αγροτικά προϊόντα και να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Ο αγώνας μας επιτέλους δικαιώθηκε».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ