Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Βράβευση του Πελοποννήσιου δις Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο άθλημα της χειροπάλης Γιώργου Χαραλαμπόπουλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. |
Βράβευση του Πελοποννήσιου δις Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο άθλημα της χειροπάλης Γιώργο Χαραλαμπόπουλο
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) δια χειρός του Προέδρου του Εφ Λγό (ΕΔ) κ. Γεώργιο Καρυώτη βράβευσε τον Πελοποννήσιο δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άθλημα της χειροπάλης κ. Γιώργο Χαραλαμπόπουλο με πλακέτα , και του ανακοίνωσε πως στο εξής είναι επίτημο μέλος του Σ.Ε.Π.
Επίσης ο Δήμαρχος της Κορίνθου κ. Αλέξανδρος Πνευματικός με την σειρά του καλοσώρισε στην πόλη μας τον Πρωταθλητή και δήλωσε ενδιαφέρον να ακούσει από τον ίδιο για το άθλημα της χειροπάλης.
Η βραδυά συνεχίστηκε με ομιλία του Πρωταθλητή και αναφορές γενικά για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το άθλημα της χειροπάλης που υπηρετεί από μικρή ηλικία.
Το ευχάριστο της βραδυάς ήταν πως στην εκδήλωση υπήρχαν νέοι και μικρά παιδιά που συμμετείχαν ενεργά στο κάλεσμα του έτσι ώστε να το δουν και στην πράξη και όχι μόνο στην θεωρία.
Η υπόσχεση του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου προς το κοινό ήταν , πως τον Οκτώβριο σε αγώνες που θα γίνουν στην Αττάλεια της Τουρκίας θα προσπαθήσει και πάλι έτσι ώστε να ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος για άλλη μια φορά.
Εμείς να του ευχηθούμε να είναι πάντα υγιής , δυνατός και να προσφέρει άλλα τόσα χρόνια στον Ελληνικό αθλητισμό όπως κάνει μέχρι σήμερα.

Γιώργο σε ευχαριστούμε για όλα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ