Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Ψήφισμα κατάθεσε η Παράταξη ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 π.μ. |
Ψήφισμα κατάθεσε η Παράταξη ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνων
Δελτίο τύπου

Πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο

(δια του κου Προέδρου)

Παρακαλούμε να εισάγεται την παρούσα με την διαδικασία του κατεπείγοντος προς συζήτηση σήμερα την 14η Ιουνίου 2018 και παρακαλούμε τους συναδέλφους να εγκρίνουν την εισαγωγή του θέματος ως κατεπείγοντος.

Συνάδελφοι,

οι δηλώσεις του κου Δημάρχου σχετικά με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν χυδαίες και απαράδεκτες από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κο Κυριάκο Μητσοτάκη και προκάλεσαν την άμεση διαγραφή του από την Ν.Δ., είναι μνημείο ρατσιστικού και διχαστικού λόγου, εξέθεσαν δε την πόλη μας στο Πανελλήνιο.

Αποκαθιστώντας το κύρος του δήμου Άργους-Μυκηνών, ζητάμε να καταδικάσει το Δημοτικό Συμβούλιο τις δηλώσεις του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών έτσι ώστε το ψήφισμα αυτό να αποτελέσει ανάχωμα σε μελλοντικές αντίστοιχες απόπειρες.

Με τιμή,

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Νικητόπουλος Δημήτριος
Καρούζος Πέτρος
Νικολαράκος Πάνος
Τσετσέκος Σπύρος
Γκριτζάνη Βάνα
Μουζακιώτης Αναστάσιος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥ:

Δεν εισάγεται προς συζήτηση η συγκεκριμένη πρόταση με απόφαση της παράταξης Καμπόσου. Με την ανοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπέγκου, αφού τοποθετήθηκαν για το θέμα έξι μέλη της πλειοψηφίας, περιλαμβανομένου και του κ. Προέδρου, απαγορεύθηκε στους συμβούλους του “ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ” που είχαν καταθέσει την πρόταση, να τοποθετηθούν επ' αυτής.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ