ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ι.Ξυπολιάς: Κύριε Χρόνη οι τακτικές σας ανήκουν σε άλλες εποχές...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. |
Ι.Ξυπολιάς: Κύριε Χρόνη οι τακτικές σας ανήκουν σε άλλες εποχές...
Με αφορμή τη δημοσίευση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης την Τρίτη 19/6/2018 σχετικά με το θέμα των σχολικών επιτροπών θα ήθελα να αναφέρω τα εξής.

Κύριοι της μείζονος αντιπολίτευσης σας παρακαλώ να ανατρέξετε στα πρακτικά προηγούμενων συνεδριάσεων ώστε να θυμηθείτε πως κάθε φορά που προσπαθούσατε να καταλογίσετε διάθεση ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ή ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ πόσο ταπεινωτικά για εσάς κατέληγαν τα επιχειρήματα σας.Παρόλα αυτά επανέρχεστε με το ίδιο θράσσος προσπαθώντας να παραπλανήσετε τους δημότες.
Για πολλοστή φορά θα αναφέρω τις ενέργειες της δημοτικής αρχής και τις δικές μου προσωπικά για το συγκεκριμένο θέμα κυρίως προς ενημέρωση του κοινού.
Εσείς τα ξέρετε βεβαία αλλά σκοπίμως προσπαθείτε να ρίχνετε λάσπη συνεχώς με την ελπίδα ότι αυτή θα έχει αντίκρυσμα στην κοινή γνώμη.
Υπενθυμίζω τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει για το θέμα των σχολικών επιτροπών

25/10/2016 Α΄ κοινοποίηση στην Αποκεντρωμένη Διεύθυνση Πελοποννήσου τμήμα Διοικητικού & Οικονομικού Ν Αργολίδας.
Β' κοινοποίηση στην Υπηρεσία Επιτρόπου Ελεγτικού Συνέδριου Ν Αργολίδας.

26/10/2016 Το τμήμα Διοικητικού & Οικονομικού Ν Αργολίδας κοινοποιεί προς την Αποκεντρωμένη Διεύθυνση Πελοποννήσου στο τμήμα Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργείας στην Πάτρα.

2/12/2016 Κοινοποιείται έγγραφο από την Αποκεντρωμένη Διεύθυνση προς το Υπουργείο Οικονομικών,Γ.Γ Δημοσιονομικής Πολιτικής,Γενικό Λογιστήριο του Κράτους,Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων στο οποίο ζητήται να διενεργηθεί έκτακτος οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στα δύο νομικά πρόσωπα ύστερα από έγγραφο του Δήμου Επιδαύρου.

9/3/2017 Στέλνω κατεπείγον έγγραφο στο Υπουργείο Οικονομικών που ζητώ έκτακτο έλεγχο στις σχολικές επιτροπές επικαλούμενος τα έγγραφα της Αποκεντρωμένης.

31/5/2017 Εγινε αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου όπου αναφέρονται λεπτομερώς τα πάντα σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει στις σχολικές επιτροπές.

Και εδώ θα ήθελα να αναφέρω το γεγονός που αποκαλύπτει την ποιότητα της αντιπολίτευσης που ασκείτε.Την 18 Ιουνίου 2018 παρέλαβα κλήση για ανάκριση προκειμένου να εξεταστώ ως ΑΝΑΦΕΡΩΝ σε ποινική υπόθεση (Αναφορά για τις σχολικές επιτροπές του Δ Επιδαύρου)επομένος ο ισχυρισμός σας ότι δεν κινηθήκαμε ως το ποινικό σκέλος είναι ακόμα μια αναλήθεια από μέρου σας.
Στοιχειοθετούν επομένως όλα τα παραπάνω απόπειρα ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ?????ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΒΟΛΕΜΑ ΜΙΛΑΤΕ?????

Αν θεωρήτε πως απευθύνεστε σε νοήμονες πολίτες και σας έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια καλό θα ήταν να σταματήσετε την τακτική διαστρέβλωσης των γεγονότων.

Κύριε Χρόνη είναι απόλυτα κατανοητή η επιθυμία σας να αναλάβετε κάποτε τα ηνία του Δήμου μας και μάλιστα με κάθε τρόπο.Πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι οι τακτικές σας ανήκουν σε άλλες εποχές.......Δυστυχώς κατευθύνεστε σε λάθος δρόμο.......

Ξυπολιάς Ιωάννης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ