ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Καταγγελία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:01:00 μ.μ. |
Καταγγελία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας
Δεν έχουν καμία θέση στο εργατικό κίνημα αυτοί που συνδυάζουν 
συνδικαλιστική και επιχειρηματική δραστηριότητα 

Τι δουλειά μπορεί να έχει συνάδελφοι ένας εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων (εν προκειμένω ο Δ. Καραγεωργόπουλος, πρόεδρος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΙΥΕ και εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ), με επιχειρηματικές δραστηριότητες;

Είναι ο ίδιος εργοδότης και παράλληλα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, της «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που σύμφωνα με τους σκοπούς σύστασης της:

· Διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιριών τυχερών παιγνίων

· Παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις

· Διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα

· Παρέχει με το αζημίωτο εκπαίδευση σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες.

- Καταγγέλουμε τη διπλή ιδιότητα του “συνδικαλιστή” και ζητάμε να συνεδριάσουν άμεσα τα συνδικαλιστικά όργανα της ΓΣΕΕ και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) με θέμα την αποπομπή και καθαίρεση του Δ. Καραγεωργόπουλου. Έχουν ευθύνες οι Διοικήσεις της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ καλύπτοντας αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα που τον διατηρούν σε θέσεις ευθύνης του συνδικαλιστικού κινήματος.

- Καλούμε τα Σωματεία στο νομό μας στον κλάδο του εμπορίου και των Ιδιωτικών Υπαλλήλων να πάρουν αποφάσεις καταγγελίας των απαράδεκτων αυτών φαινομένων.

- Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε έντιμο συνδικαλιστή, να καταδικάσει και να καταγγείλει τέτοιες πρακτικές όπου συναντώνται.

Δεν μπορεί να υπάρχουν στελέχη ή μέλη ΔΣ ανωνύμων εταιρειών στις γραμμές του συνδικαλιστικού κινήματος, να εκπροσωπούν εργαζόμενους αυτοί που έχουν την εξουσιοδότηση «να προσλαμβάνουν και να απολύουν εργαζόμενους», που παρεμβαίνουν στις δικαστικές διαδικασίες εκπροσωπώντας την εργοδοσία που χρωστά δεδουλευμένα, ενάντια στις κινητοποιήσεις εργαζομένων!

Υπάρχουν όργανα και ενώσεις που μπορούν να εκλέγονται οι άνθρωποι της εργοδοσίας, όχι στα εργατικά συνδικάτα.

Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών.

ΤΟ Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ