ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. |
Εκδήλωση στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου
Εκδήλωση ‘’ γνωριμίας και ευαισθητοποίησης ΄΄ του κοινού με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου διοργανώθηκε σήμερα το βράδυ.

Με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς ο διευθυντής του Σχολείου Γιώργος Κόνδης καλωσόρισε καθηγητές, μαθητές και προσκεκλημένους και αναφέρθηκε , εν ολίγοις, στη χρονιά που κλείνει.
Το ΣΔΕ Αργολίδας ( Ναύπλιο-Κρανίδι) λειτουργεί ένδεκα χρόνια και από τις τάξεις του ( διετής φοίτηση) έχει αποφοιτήσει μεγάλος αριθμός ενηλίκων μαθητών με το απολυτήριο του γυμνασίου. Άνθρωποι κάθε ηλικίας , από 25-65 , ενώ παλιότερα υπήρξε και μαθητής …80 ετών!

Και βέβαια η παρακολούθηση των μαθημάτων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας σημαίνει θυσίες , σε βάρος της οικογένειας, της εργασίας και του ελεύθερου χρόνου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης απεύθυνε χαιρετισμό ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ενώ ο υπογράφων το ρεπορτάζ αναφέρθηκε στη διαχρονική, δημοσιογραφική , σχέση του ΣΔΕ Αργολίδας με την ΕΡΤ Τρίπολης, μέσα από ρεπορτάζ, συνεντεύξεις κλπ.

Μαθητές του ΣΔΕ παρουσίασαν εργασίες του για τις καλλιέργειες της Αργολίδας , για το θέμα του νερού στο νομό κλπ, ενώ δόθηκε και παράσταση θεάτρου σκιών.

Καθηγητές και μαθητές αντάλλαξαν ευχές για το καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη , όσοι θα παρακολουθήσουν το δεύτερο έτος.

Ρεπορτάζ:Γιάννης Γαλανόπουλος
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ