ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Λήξη μαθημάτων για τους σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:34:00 μ.μ. | |
Λήξη μαθημάτων για τους σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Αργολίδας
Η πρώτη χρονιά λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Αργολίδας, έφτασε στο τέλος της!!! 

Όλοι οι αρχάριοι σπουδαστές μας (τμήμα Άργους, απ' όπου και η φωτογραφία) προβιβάστηκαν από τον αξιότιμο κ. Διαμαντή Μαυραγάνη στο Β΄ έτος!!! 

Θερμές ευχαριστίες, εν πρώτοις, στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Νεκτάριο, έμπνευση του οποίου αποτελεί η Σχολή μας. 

Ύστερα, στον Διευθυντή μας κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου αλλά και τους συναδέλφους καθηγητές κ. Δ. Καρκαλάτο και Κ. Ρούτουλα για την άψογη συνεργασία καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ. της Χριστιανικής Ενώσεως Άργους και προσωπικά στον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Σκλήρη για τη φιλοξενία που μας παρείχαν και την σύνολη βοήθειά τους. 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ, βγαλμένο μέσ' απ' την καρδιά μου, σε όλους τους μαθητές μου, για την βοήθειά τους στο να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου, μέσα από αυτούς! 

Εύγε παιδιά σε όλους σας!! 

Αποτελείτε για εμάς την καλύτερη έμπνευση αλλά και επιβράβευση, ώστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για να κατακτήσουμε νέες εμπειρίες και να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι και να πετύχουμε μαζί το στόχο μας, που δεν είναι άλλος, απ΄το να βοηθήσουμε λίγο, απ΄το δικό μας μετερίζι, τον κόσμο που προστρέχει στις εκκλησιές να γίνει συνειδητά μέτοχος στη λατρευτική πράξη της εκκλησίας μας, προς δόξαν του εν Τριάδι Θεού...

Βυζαντινός Χορός "Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ