ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Πρωταθλητής ο Αριστέας Άργους στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | | | |
Πρωταθλητής ο Αριστέας Άργους στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας
 Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αριστέας Άργους στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας στον τελικό που διεξήχθη στο Λυγουριό η ομάδα του Άργους με προπονητή τον Αποστόλη Κατσά κέρδισε την ομάδα του Πορτοχελιακού με προπονητή τον Πέτρο Παπασταύρου με 4-0 με γκολ

Τα γκόλ σημείωσαν στο 10 λεπτό ο Θεοδοσιάδης με πλασέ,στο 25 λεπτό ο Παπαϊωάννου με σουτ,στο 55 λεπτό ο Τσαίρης με κεφαλιά και στο 65 ο Πανόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπαρδόκα.
Ο τελικός διεξήχθη σε αρίστο κλίμα μεταξύ των ομάδων παρουσία πολλών θεατών. Στο μικρο τελικό που προηγήθηκε η ομάδα 2004-2005 του -Αριστέα Άργους με προπονητή τον Δημήτρη Τότσικα κέρδισε την ένωση Ερμιονίδας με προπονητή τον Σωτήρη Μπούρα με 4-1 και κατέκτησε την Τρίτη θέση.

Στο 20 λεπτό ο Δάρδανης άνοιξε το σκορ για τον Αριστέα και στο 37 ο ίδιος παίκτης έκανε με πλασέ το 2-0, στο 40 λεπτό η ένωση Ερμιονίδας μείωσε το σκορ σε 2-1 με το Πετριγκάι ,στο 50 ο Αθανασόπουλος έκανε το 3-1 και το σκορ έκλεισε στο 65 ο Μπατσι με σουτ έξω από την περιοχή.
Ήταν μια άρτια διοργάνωση από την ΕΠΣ Αργολίδας παρουσία του πρόεδρου Βασίλη Σιδέρη και του δήμαρχου Ασκληπιείου Κωνσταντίνου Γκατζιου που βοήθησε με την παραχώρηση του γηπέδου καθώς και του ενοριακού προπονητή Κώστα Νεφρού που είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τους παίκτες για τις μικτές ομάδες του νομού.

Μετά το τέλος των τελικών έγινε η απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στις ομάδες
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ