Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το καλοκαιρινό Camp του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. | |
Συνεχίζονται οι εγγραφές για το καλοκαιρινό Camp του Ναυπλίου
Το καλοκαίρι έρχεται και το 5ο SPORT CAMP Ναυπλίου με αξιοπιστία , συνέπεια και γνώση να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους σε ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης, αθλητικής δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Σκοπός του είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, αλλά και να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες εμπειρίες σε αθλητικές κυρίως δραστηριότητες.


Το SPORT CAMP Ναυπλίου αποτελούν πτυχιούχοι φυσικής αγωγής & εκπαιδευτικοί εμψυχωτές με κατάρτιση, εμπειρία, και σεβασμό στη ψυχολογία των παιδιών και είναι μία προσπάθεια συνεργαζόμενων αθλητικών σωματείων της πόλης.

Σε ένα περιβάλλον οικείο, αθλητικό, και φιλόξενο στο ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και στο κολυμβητήριο τα παιδιά θα αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και παράλληλα θα ικανοποιήσουν την αστείρευτη ανάγκη τους για παιχνίδι και επικοινωνία με συνομήλικους. Η άσκηση, μέσα από διάφορες βιωματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών όσο και στην υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στίβο, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβηση ,τοξοβολία δημιουργική απασχόληση (θέατρο, κατασκευές, ζωγραφική). Επίσης έχουν σχεδιαστεί μικρές πεζοπορίες, εκδρομές για μπάνιο στην Καραθώνα και προβολή ταινίας.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί από 25/6 έως και 20/7 τις εργάσιμες μέρες εκτός Τετάρτης πρωινές ώρες (9-12.30) ή (9-13.30).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στα τηλ: 6936958902 Τοκατλίδης Κώστας και 6942236748 Ντεβές Θεόδωρος για περισσότερες πληροφορίες και για να συμπληρωθεί η λίστα προεγγραφών με τα στοιχεία των παιδιών( όνομα ,ηλικία,.χρόνος παραμονής

   ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP NAYΠΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ 09.00- 11.00 ΣΤΟ ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ CAMP).
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ