ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Eva Sakellari LIVE στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. |
Eva Sakellari LIVE στο Ναύπλιο
H Εva Sakellari επιστρέφει στο Ναύπλιο και το ΦΟΥΓΑΡΟ, ένα χρονό μετά την τελευταία της εμφάνιση, το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 10μμ στο LE CAFÉ. Εξαίρετη ερμηνεύτρια κλασσικών κομματιών του διεθνούς ρεπερτορίου αλλά και καινούρια που μόλις κυκλοφόρησαν.

Με μοναδικό στυλ, έντονη σκηνική παρουσία και μεστή φωνή με ηχόχρωμα μαύρης ντίβας, ερμηνεύει soul, pop, blues, funk, jazz αγγλόφωνες επιτυχίες καινούριες και παλιές, original τραγούδια και «πειραγμένες» διασκευές! Θα τη συνοδεύσουν, ο Γιώργος Δελλής στα πλήκτρα, ο Τάσος Κατσάρης στο σαξόφωνο και ο Αλέξης Παπαλεξίου στα τύμπανα.

Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το digital single “Maybe” σε στίχους και μουσική της ίδιας από την InsideOut/14Music. Το single έκανε αισθητή την παρουσία του κατακτώντας υψηλές θέσεις στα Airplay Charts. Το Μάρτιο του 2017 κυκλοφόρησε το single με τίτλο “Save Me” με πρώτη μετάδοση από τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96.6 ενώ το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ήταν στο πρόγραμμα του MAD TV. Πριν από ένα μήνα κυκλοφόρησε και το νέο της single “Money Friend” όπου ήδη ακούγεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας & της Θεσσαλονίκης.


Τηλέφωνο:27520 47347, 6946594588
Email: info@fougaro-cafe.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ