ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

H Θεοδώρα κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 μ.μ. |
H Θεοδώρα κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται
 Μετά τον πριγκιπικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ακόμη ένας βρίσκεται στα σκαριά.

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του, Άννας – Μαρίας, Θεοδώρα, θα ντυθεί νύφη, στο πλευρό του αγαπημένου της, Μάθιου Κουμάρ, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου 2,5 χρόνια.

Ο έρωτας του ζευγαριού έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθηκαν στον γάµο φίλων τους από την Ινδία. Λίγους µήνες µετά, η Θεοδώρα ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες τους από ένα ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη.

Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Το ζευγάρι μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Η Θεοδώρα ασχολείται με την ηυποκριτική και ο Μάθιου με την δικηγορία. Είναι ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος με ειδικότητα στις αγωγές αποζημιώσεων των θυμάτων των φυσικών καταστροφών.

Ο γαμπρός έχει γνωρίσει και την οικογένεια Γλιξμπουργκ, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις µε τα αδέλφια της Θεοδώρας, κυρίως τον Φίλιππο µε τον οποίο είναι πιο κοντά ηλικιακά.

Όπως αναφέρει η Realnews, οι φήμες ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε τροχιά γάµου άρχισαν να φουντώνουν όταν πέρυσι τον Αύγουστο η Θεοδώρα ήρθε μαζί με τον Μάθιου στην Ελλάδα για διακοπές. Προορισμός τους τότε ήταν των νησί των Ανέμων, η Σαντορίνη και το Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα με την El Mundo, ο Μάθιου έχει γνωρίσει την οικογένεια της αγαπημένης του και ήδη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τα αδέλφια της, κυρίως με τον Φίλιππο με τον οποίο είναι πολύ κοντά ηλικιακά.

Πηγή: star.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ