ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Η Αλκυών Ναυπλίου στο Mini Volley Festival - Be Active 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:15:00 μ.μ. | | |
Η Αλκυών Ναυπλίου στο Mini Volley Festival - Be Active 2018
 Από την Χαλκίδα και το Ναύπλιο οι πρώτες συμμετοχές στην ετήσια μεγάλη γιορτή του Βόλεϊ, το Mini Volley Festival – Be Active 2018, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρες 17.00 - 20.00 στον εντυπωσιακό χώρο της Αγοράς Καλατράβα του Ολυμπιακού Σταδίου. 

Τα Σωματεία Ηρακλής Χαλκίδας και του Αλκυών Ναυπλίου είναι τα πρώτα που δήλωσαν συμμετοχή, εξασφαλίζοντας έτσι την θέση τους στο μεγάλο ετήσιο ραντεβού του Μίνι Βόλεϊ!

Το Mini Volley Festival 2018 διεξάγεται με την υποστήριξη και συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active» ενδυναμώνοντας την Ευρωπαϊκή δράση για την ανάδειξη του πολυδιάστατου αθλητικού ρόλου στη κοινωνία. 

Η μεγάλη γιορτή του Μίνι Βόλεϊ, θα δώσει την δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, σε μια εμβληματική τοποθεσία του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας! Η γιορτή θα κατακλυστεί από πολύ μουσική και happenings, ενώ σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα !!

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ (12.00’) μέσω της Ειδικής Φόρμας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. www.volleyball.gr και στο link: https://docs.google.com/forms/d/1szRX_xBi7-I1l6ZdPbUFHfiCv7GYEZMN4CEfeCSVHbg/viewform?edit_requested=true
Για τις δηλώσεις συμμετοχής υπάρχουν 2 κατηγορίες δεξιοτήτων.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Α’ κατηγορία: Κορίτσια 2006 και 2007 (Κανονικό παιχνίδι μίνι βόλει 3Χ3)

*Mόνο για την συγκεκριμένη κατηγορία υπάρχει όριο 8 ομάδων των 5 παιδιών ανά σωματείο.

Β’ κατηγορία: Κορίτσια 2008, 2009 και 2010 (Πιάνω και πετώ)

Σε περίπτωση που υπάρχουν κορίτσια ηλικιακά της Β’ κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α’ κατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.

Επίσης, αν συμβαίνει κορίτσια ηλικιακά της Α’ κατηγορίας να μπορούν να αγωνιστούν στη Β’ κατηγορία, μπορούν να δηλωθούν στη Β’ κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την Οργανωτική επιτροπή.

ΑΓΟΡΙΑ

Α’ κατηγορία: Αγόρια 2005, 2006 και 2007 (Κανονικό παιχνίδι μίνι βόλει 3Χ3)

Β’ κατηγορία: Αγόρια 2008, 2009 και 2010 (Πιάνω και πετώ)

Σε περίπτωση που υπάρχουν αγόρια ηλικιακά της Β’ κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α’ κατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α’ κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.

Σε περίπτωση που υπάρχουν αγόρια της Α’ κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Β’ Kατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Β’ κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ