ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Αργολίδα: Γυρίσματα εκπομπής "My Greek Table" στο τυροκομείο του Θεοδόση Μαυρόγιαννη στην Καρυά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:01:00 μ.μ. | |
Αργολίδα: Γυρίσμα τα εκπομπής "My Greek Table" στο τυροκομείο του Θεοδόση Μαυρόγιαννη στην Καρυά
Στο οικογενειακό τυροκομείο του Θεοδόση Μαυρόγιαννη της Καρυάς στην Αργολίδα βρέθηκε η διάσημη σεφ και βραβευμένη συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, Diane Kochilas, με το επιτελείο της για τα γυρίσμα τα εκπομπής "My Greek Table" που προβάλλει την Ελλάδα και τις γεύσεις της στην Αμερική.

«Η Νταϊάνα Κόχυλα αγαπά την Ελλάδα και αυτό φαίνεται σε ότι κάνει. Αυτή η σειρά των εκπομπών της είναι μια ακόμη απόδειξη και συνάμα μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής της χώρας μέσα από τα προϊόντα της, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της στην Αμερική.
Η Ελλάδα παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία αναζητούν οι λάτρεις της γεύσης στην Αμερική, ενώ ο γαστρονομικός τουρισμός μπορεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης για πολλές περιοχές, για όλες τις εποχές του χρόνου. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική παραγωγή και η προβολή του τόπου μας και των προϊόντων του είναι ανεκτίμητης αξίας.

Την ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη τιμή να μας επισκεφθεί στο τυροκομείο μας και να περάσουμε μια πραγματικά αξέχαστη μέρα.» δήλωσε ο κ. Θεοδόσης Μαυρόγιαννης, ιδιοκτήτης της οικογενειακής εταιρίας Γαλακτοκομικά Καρυάς.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ