ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Στο Ναύπλιο το κρουαζιεροπλοιο Silver Whisper

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. |
Στο Ναύπλιο το κρουαζιεροπλοιο Silver Whisper
Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Whisper με σημαία Μπαχάμες της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Silversea Cruises (που εδρεύει στο Μονακό και με γραφεία σε όλο τον κόσμο), κατέπλευσε σήμερα στις 7:00 το πρωί στο Ναύπλιο.
Το κρουαζιερόπλοιο έχει χωρητικότητα 382 επιβατών και 302 ατόμων πληρώματος, αναλογία αριθμού πληρώματος ως προς τους επιβάτες από τις κορυφαίες στην βιομηχανία της κρουαζιέρας, που υποδηλώνει την υπέρτατη πολυτέλεια που προσφέρει η εταιρεία στους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων της.
Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο διαθέτει 194 εξωτερικές σουίτες με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, όλες σχεδόν με μπαλκόνι, με εμβαδόν από 27 τ.μ. έως 133 τ.μ.!!!
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κρουαζιερόπλοιου, η κορυφαία πολυτέλεια, ο τεχνολογικός του εξοπλισμός που θεωρείται απαράμιλλος και στοχεύει στην απόλυτη απόλαυση και άνεση των επιβατών, μαζί με τις εκλεπτυσμένες γαστρονομικές προτάσεις, έχουν συντελέσει στο να δημιουργηθεί ένα club πιστών επιβατών.
Επισημαίνεται ότι η εταιρεία και τα κρουαζιερόπλοια του στόλου της βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας που ανήκουν και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ