ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Έρχεται το νέο «Top Gun»: O Τομ Κρουζ πόσταρε την πρώτη φωτογραφία και το ίντερνετ παραληρεί (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. |
Ερχεται το νέο «Top Gun»: O Τομ Κρουζ πόσταρε την πρώτη φωτογραφία και το ίντερνετ παραληρεί (βίντεο)
Ο πασίγνωστος σταρ του Χόλυγουντ επιθυμεί διακαώς εδώ και αρκετά χρόνια να καταφέρει να γυρίσει το σίκουελ της ταινίας που έσπασε ταμεία και καρδιές, το Top Gun. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε όπως φαίνεται, 32 χρόνια μετά, από ένα λακωνικό ποστάρισμα του ηθοποιού στο Instagram.


Μία εικόνα και η φράση «#Day 1» ήταν ο τρόπος του Τομ Κρουζ για να ενημερώσει ότι ξεκίνησαν (κατά πάσα πιθανότητα) τα γυρίσματα του «Top Gun: Maveric» μιας και αυτός θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίας.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Κρουζ απεικονίζει τον ίδιο να κοιτάζει ένα αεροπλάνο κρατώντας το κράνος με το όνομα Maverick και στο κέντρο της έχει γράψει τη φράση «Feel the need», από την κλασική ατάκα της ταινίας «I feel the need, the need for speed!».

Ο ίδιος θέλει εδώ και 6 χρόνια να γίνει πράξη η επιθυμία του για τη συνέχεια του Top Gun. Ο πανικός που προκλήθηκε στο ίντερνετ με ποικίλα σχόλια σε σάιτ και φόρουμ ήταν μοναδικός, ωστόσο δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η συγκεκριμένη εικόνα θα είναι από Top Gun: Maveric ή από την πρώτη ταινία.

Και αυτό γιατί όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος ο ηθοποιός θέλει να δείξει στη νέα ταινία τον τρόπο που έχουν αλλάξει πλέον οι αερομαχίες λόγω των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ