ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Έναρξη για το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 π.μ. |
Έναρξη για το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Ερμιονίδας
 Ξεκίνησε το Σάββατο 21 Ιουλίου το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Ερμιονίδας, που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου,τον Δήμο Ερμιονίδας και τον Μουσικό Σύλλογο Ερμιόνης, με την συμμετοχή χορωδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Σε αυτό δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης που γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια ζωής και πολιτιστικής προσφοράς.
Η εκδήλωση ήταν συναισθηματικά φορτισμένη λόγω της πρόσφατης απώλειας του επί 28 χρόνια Δασκάλου, μαέστρου,καλλιτεχνικού διευθυντή και εμπνευστή αυτής της διοργανωσης, ΤΑΚΗ ΜΑΝΙΑΤΗ!
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές κ.κ. Γκιόλας , Ανδριανός και Μανιάτης ,ο Εντεταλμένος επί θεμάτων πολιτισμού και τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ Τάσος Τζανής , ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σφυρής , ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης κ. Χρήστος Δάγκλης, η Πρόεδρος του νομικού προσώπου Πολιτισμού και Παιδείας κα Κέλλυ Μήτσου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, η πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
 Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι διατελέσαντες πρόεδροι του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ