ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα του Πανναυπλιακού στη Β' Εθνική από το 1959-1974

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:59:00 μ.μ. |
Ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα του Πανναυπλιακού στη Β' Εθνική από το 1959-1974 
Παχής, Σάββας, Σκαλκάκος, Βαμβακάς, Κολιγκιώνης, Κοτίτσας, Χατζηεμμανουηλ, Ανδρώνης, Κατοπόδης, Δερματάς, Ηλιού, Μιχόπουλος, Καρπατσέλης, Κεραμίδας, Κορώσης, Φυλακτός, Πάντος, Βύρων, Τσάκος, Αϊδινιώτης, Πέτρου, Ντόλιος, Μαγκαφάς, Διαμαντής, Κούτρας, Μπαλάσκας, Γερμανάκος, Σαρρής, Χουντάλας, Ελευθεράκος, Φρατζόγλου, Καλκούνο1, Καλκούνος2, Αρμάου, Καλογερόπουλος1, Καλογερόπουλος2, Μαρκονίδης, Σαρίκης, Κρεμύδας, Διαμαντόπουλος, Σαμπαριώτης, Θεοδωρόπουλος, Χρόνης, Καζαντζίδης, Γυφτάκης, Βαμβακάς και αρκετοί άλλοι αργότερα στη Γ' Εθνική έως το 1996.

Φτάνουμε στο 2018 και αυτή η ιστορική ομάδα αγωνίζεται στην Β' κατηγορία του τοπικού. 

Τρίζουν τα κόκαλα όσοι από τους παλαίμαχους βλέπουν από ψηλά την ομάδα που δόξασαν να διασύρεται και αναρωτιούνται "δεν υπάρχει ίχνος ευθιξίας στην διοίκηση της ομάδας για να παραμένει ακόμα και να εξακολουθεί να διοικεί; 

Γιατί δεν παραιτείται; 

Εκτός αν θέλει το κακό της ομάδας και της πόλης.. "Θα λένε "στην εποχή μας εάν υπήρχε αυτή η διοίκηση θα ντρέπονταν να κυκλοφορήσει σε όλη την Ναυπλία". 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι Πανναυπλιακοί; 

Υ.Γ. Όλοι αυτοί οι παλαίμαχοι θα εύχονταν να δωθεί η ομάδα σε καλά χέρια για να ορθοποδήσει και να βρει πάλι το δρόμο της.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ