Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Πόπη Σιαπκαρά: Η συγκλονιστική ιστορία της 35χρονης μητέρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:16:00 μ.μ. |
Συγκλονιστική η ιστορία της Πόπης Σιαπκαρά
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε και στην οικογένεια της Πόπης Σιαπκαρά, η οποία αγνοείται από τη μέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στο Μάτι.

Το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε έξω απο το κατεστραμμένο αυτοκίνητο της δεν ηταν δυνατόν να αναγνωριστεί απο τον αδερφό της και μεχρι τα αποτελέσματα DNA, η οικογένεια θα ελπίζει και θα θεωρεί την Πόπη αγνοούμενη.

Τουλάχιστον αυτό θέλει να λένε ο πατέρας της Άγγελος Σιαπκαράς ο οποίος μιλώντας στο protothema gr εξήγησε οτι «βρέθηκε ένας σκελετός δίπλα από το αμάξι τους. Πήγε ο γιος μου και δεν μπορεί να αναγνωρίσει την αδερφή του και περιμένουμε να γίνει ταυτοποίηση DNA. 

Μέχρι τότε για εμάς η Πόπη μας θα ειναι αγνοούμενη και όχι νεκρή. Αυτό που ξέρουμε είναι οτι εκείνη ο γαμπρός μου και το εγγονάκι μου εγκλωβίστηκαν και ο γαμπρός μου άρπαξε το παιδί και έτρεξε στη θάλασσα και η Πόπη θα τους ακολουθούσε».

Ο σύζυγος και το τρίχρονο παιδάκι της Πόπης έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκονται στο σπίτι τους όπως τόνισε στο protothema ο Άγγελος Σιαπκαράς και το εγγονάκι του ζητά συνεχώς τη μητέρα του αλλά κανείς δεν μπορεί να του απαντήσει στο που είναι.


Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ