ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

"Καμίνι" η χώρα με 40ρια και αφρικάνικη σκόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. |
"Καμίνι" η χώρα με 40ρια και αφρικάνικη σκόνη
«Καμίνι» θα θυμίζει η χώρα σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου. Το σκηνικού του καιρού θα συμπληρώνει η αφρικανική σκόνη που αναμένεται στα δυτικά.


Ειδικότερα σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ο καιρός σήμερα Κυριακή θα είναι γενικά αίθριος θα ευνοείται ωστόσο η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 6 Μποφόρ στα νότια. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας, στο εσωτερικό της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας θα φθάσει κατά τόπους τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα (23/07) ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.

Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Ο καιρός την Τρίτη

Από την Τρίτη αναμένεται να υποχωρήσει ο καύσωνας. Ο καιρός στη νότια νησιωτική χώρα σχεδόν αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανόν κατά τόπους να είναι έντονα.

Οι στα νότια από δυτικές 5 με 6 και στην υπόλοιπη χώρα από Βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ