Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

7ημερη αεροπορική εκδρομή Βουδαπέστη – Πράγα – Βιέννη από το Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. |

7ημερη αεροπορική εκδρομή Βουδαπέστη – Πράγα –Βιέννη από το Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους
Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους συνταξιούχους και τους φίλους μας ότι η 7 ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ που προγραμματίζουμε για Βουδαπέστη, Πράγα, Δρέσδη, Βιένη, με αναχώρηση Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2018 και επιστροφή Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας με ικανοποιητικό αριθμό δηλώσεων συμμετοχής που επιτρέπουν την πραγματοποίησή της. Αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται στο τέλος του παρόντος δελτίου τύπου.


‘Οσοι επιπλέον επιθυμούν να συμμετέχουν, να μας το δηλώσουν  μέχρι τις 18/07/ 2018 και να έχουν προκαταβάλει τα 190 ευρώ .
TIMH  KAT΄  ATOMO

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ
590,00 €
ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ  12 ΕΤΩΝ
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
570,00
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ
790,00
• ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ  190€  ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ 18/07/2018
ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ  ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/08/2018
Η προκαταβολή καθώς και το τελικό ποσό εξόφλησης θα δοθούν στα γραφεία μας, θα τα καταθέσουμε ομαδικά και θα κοπεί ατομική απόδειξη από  το γραφείο FAMOUS  SOTIRIOU  TRAVEL A.E. το οποίο έχει την ευθύνη οργάνωσης και πραγματοποίησης της εκδρομής.
Λειτουργία γραφείων και τηλέφωνα μελών ΔΣ
Τα γραφεία μας για το διάστημα από 20 Ιουνίου 2018 μέχρι και 20 Σεπτεμβρίου 2018 θα λειτουργούν με θερινό ωράριο,  κάθε Τετάρτη 19:00 – 21:00 και όποτε απαιτηθεί κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης, για επείγουσα εξυπηρέτηση μελών. Τα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ είναι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος τηλ. 2751067980 και 6945746454
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καρδαράκος Νικόλαος τηλ. 2751021335 και 6977514544
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γεώργα Κουμαδωράκη Αικατερίνη τηλ. 2751020296 ή 6947691850
ΤΑΜΙΑΣ: Μπόνη Νίκη τηλ. 2751076465 ή 6955640565
ΜΕΛΟΣ: Σαράκη Κωνσταντίνα τηλ. 2751025293 και 6946113801
Σύνδεσμος     Πολιτικών     Συνταξιούχων      Άργους
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7 ΗΜΕΡΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΠΡΑΓΑΒΙΕΝΝΗ  
ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ
ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΔΟΥΝΑΒΗ - ΔΡΕΣΔΗ
FAMOUS  SOTIRIOU  TRAVEL A.E
3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 25 - ΟΜΟΝΟΙΑ
Tel : 0030 – 210 - 5233804   Fax: 210  5234943
WWW.FAMOUSTRAVEL.GR    E -mail  :   sotirioutravelagency@gmail.com
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:   ΚΥΡΙΑΚΗ 09 / 09  / 2018  
1η  ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ : AΡΓΟΣ - ΑΘΗΝΑ    ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 
    Συγκέντρωση στο Άργος, στην ανατολική πλευρά της Λαϊκής Αγοράς. H ώρα αναχώρησης θα σας γνωστοποιηθεί μετά την οριστικοποίηση της εκδρομής. Αναχώρηση για το Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για την όμορφη Βουδαπέστη. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Δείπνο-Διανυκτέρευση.
2η  ΜΕΡΑ,  ΔΕΥΤΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
     Πρόγευμα και αμέσως μετά θα αρχίσουμε την ξενάγηση από την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας όπου θα γνωρίσουμε την ιστορία της χώρας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό του ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, την λεωφόρο της Δημοκρατίας με την ΟΠΕΡΑ και τα καλοδιατηρημένα κτίρια, το ογκώδες Μπαρόκ Κοινοβούλιο και τις γέφυρες που ενώνουν την Βούδα με την Πέστη. Αμέσως μετά θα περάσουμε στη Βούδα όπου θα θαυμάσουμε το Κάστρο, το άγαλμα της Ελευθερίας, την Εθνική Πινακοθήκη, τον πύργο των Ψαράδων και τον ιστορικό ναό του ΑΓ. ΜΑΤΤΙΑ (όπου εστέφοντο οι Ούγγροι βασιλιάδες). Στη συνέχεια μετάβαση στον λόφο ΓΚΕΛΛΕΡΤ, από όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της ΒΟΥΔΑΣ και της ΠΕΣΤΗΣ με τον Δούναβη. Γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο για να ψωνίσετε ενδιαφέροντα είδη σε προσιτές τιμές ή να επισκεφτείτε τον ζωολογικό κήπο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε τοπική ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και  φαγητό. Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΠΡΑΓΑ (530χλμ)
     Πρωινό και αναχώρηση για την “πόλη των εκατό πύργων”, την Πράγα. Πρώτος μας σταθμός το εργαστήρι επεξεργασίας χρυσού, το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, CAPRICE. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε χρυσό σε πολύ οικονομικές τιμές. Συνεχίζουμε για τον Αγ. Ανδρέα με την μεσαιωνική του ατμόσφαιρα, τη μικρή ορθόδοξη εκκλησία του 18ου αιώνα, και τα μεσαιωνικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια. Συνεχίζουμε για το Έστεργκομ, την πρώτη πρωτεύουσα του κράτους, που η αρχιτεκτονική των μνημείων του διατηρεί ολοζώντανη την παράδοση. Θα δούμε τη Βασιλική του Αγ. Στεφάνου με τους βασιλικούς τάφους. Τελευταίος μας σταθμός το Βίσεργκραντ, παλιά έδρα των Ούγγρων βασιλιάδων. Συνεχίζουμε για Πράγα. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, δ/ση
4η  ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ: ΠΡΑΓΑ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ( 140 χλμ. )
     Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στο σημαντικότερο αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης, στην Μικρή πόλη ( Μάλα Στράνα) και την Παλιά πόλη. Θα περπατήσουμε από την γοτθική γέφυρα του Καρόλου Δ’ (14ου αιώνα ) κοσμημένη με 37 αγάλματα Αγίων και δύο γοτθικούς πύργους, ως την πλατεία της Παλιάς πόλης με το Δημαρχείο, το φημισμένο Αστρονομικό ρολόι και τα αψιδωτά παλάτια της. Θα επισκεφτούμε την Καστρούπολη Χραντσάνη την Ακρόπολη της Πράγας, μια πόλη μέσα στην πόλη. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Μοναστήρι Στράχοφ, το Λορέττο, τον Γοτθικό Καθεδρικό ναό του Αγ. Βίττου, τον πύργο της Πυρίτιδας, το Γκέτο, τις μινιατούρες των αλχημιστών, την παλιά έδρα-κατοικία των βασιλέων της Βοημίας και τέλος τον πύργο του Ιππότη Ντάλιμπορ, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της παραμυθένιας αυτής πόλης. Το μεσημέρι επιβίβαση στο καραβάκι για μια όμορφη κρουαζιέρα στον Μολδάβα. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το Κάρλοβυ Βάρυ, στην Δυτική Βοημία. Μετά από μια πανέμορφη διαδρομή φτάνουμε στην πασίγνωστη λουτρόπολη και ταυτόχρονα τόπο συνάντησης ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα, καταλαβαίνουμε γιατί οι Τσάροι Πέτρος ο Μέγας και Νικόλαος Β΄, ο Γκαίτε, ο Λιστ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ, ο Σοπέν, περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διαν/ση.
5η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ : ΠΡΑΓΑ – ΔΡΕΣΔΗ (150 χλμ)
    Πρωινό και αναχώρηση για τη ΔΡΕΣΔΗ τη «ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ». Ο ποταμός ΕΛΒΑΣ τη χωρίζει σε δύο τμήματα, την παλαιά και τη νέα πόλη. Αυτός ο διαχωρισμός έχει λιγότερη σημασία σήμερα μετά τους βομβαρδισμούς του 1945, αφού μέσα σε μια νύχτα άλλαξε ολόκληρο το σχέδιο της πόλης. Παρόλα αυτά όμως παραμένει πλούσια σε μνημεία, με μεγάλη καλλιτεχνική και πολιτιστική παράδοση. Στην περιήγησή μας θα δούμε  το μεγαλειώδες αρχιτεκτονικό συγκρότημα «ZWIMGER», μέρος της πριγκηπικής κατοικίας του 17ου αιώνα, πολυτελές κτίριο σε ρυθμό ΜΠΑΡΟΚ, σχεδιασμένο από το MATHIAS POPPELMAN. Ακολουθεί επίσκεψη στην πλατεία Θεάτρου, με το ΘΕΑΤΡΟ της ΟΠΕΡΑΣ και στην ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΥΛΗΣ, ένα πραγματικό κόσμημα αρχιτεκτονικής, έργο του Ιταλού GAETANO CHIAVERI. Σχετική παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , δείπνο, διαν/ση .
6η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ   (260χλμ)
     Πρωινό και αναχώρηση για Βιέννη. Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης του μπαρόκ και του βαλς. Θα δούμε τη Ρινγκστράσσε με το εξαίρετο πάρκο, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο και το Θέατρο. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το αριστούργημα του Σένμπρουν με τα 1400 δωμάτια.. Απογευματινός περίπατος στην Κέρτρστράσσε, όπου θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Επισκεφθείτε τα καταστήματα της Μαρίας Χίλφεστρασσε ή απολαύσετε βιεννέζικο καφέ στο ξακουστό ζαχαροπλαστείο της ΦΡΑΟΥ ΖΑΧΕΡ. Το βράδυ προαιρετικά δείπνο σε τοπική ταβέρνα στο ΓΚΡΙΝΤΣΙΧ. 
7η  ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ : ΒΙΕΝΝΗ ή ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΑΘΗΝΑ  - ΑΡΓΟΣ
       Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Πτήση για Αθήνα.
TIMH  KAT΄  ATOMO

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ
590,00 €
ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ  12 ΕΤΩΝ
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
570,00
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ
790,00
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Ø  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με χειραποσκευή
Ø  Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
Ø  Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται
Ø  Διαμονή σε ξενοδοχεία  3* ή  4* με πρωινό
Ø  ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ( δείπνα ή γεύματα στο ξενοδοχείο ή σε τοπικά εστιατόρια )
Ø  Έλληνες τοπικοί ξεναγοί (Βουδαπέστη, Πράγα, Βιέννη)
Ø  Δώρο κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο στο Μολδάβα
Ø  Δώρο ημερήσια εκδρομή στη ΔΡΕΣΔΗ
Ø  Αρχηγός / Συνοδός
Ø  Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR
Ø  Δημοτικοί φόροι &  ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Ø Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :
·         ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
·         Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.
ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΓΙΑ 40 ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ  190€ ΚΑΙ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/07/2018
ΕΞΟΦΛΗΣΗ  ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/08/2018

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                                                         Η Γεν. Γραμματέας                               

Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος                                                 Αικατερίνη Γεώργα - Κουμαδωράκη

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ