ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Τους 80 έφτασαν οι νεκροί - 187 οι τραυματίες - Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:18:00 μ.μ. |
Τους 80 έφτασαν οι νεκροί - 187 οι τραυματίες - Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους
Τους 80 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Ραφήνα, το Μάτι και το Νέο Βουτζά, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ οι τραυματίες στους 187, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πριν από λίγο, της εκπροσώπου Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Σταυρούλας Μαλλίρη. 

Στον αριθμό των νεκρών προστέθηκε ένας 84χρονος που νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο με εκτεταμένα εγκαύματα.

Επειδή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της ταυτοποίησης των σορών, ενδεχομένως ανάμεσα στους αγνοούμενους να περιλαμβάνονται και άτομα των οποίων οι σοροί τους έχουν εντοπιστεί, καθώς και άτομα τα οποία έχουν επιστρέψει στους οικείους τους χωρίς να έχουν ενημερώσει γι’ αυτό τις αρμόδιες αρχές.

Την ίδια ώρα φόβους εκφράζουν ανώτερα στελέχη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ότι ο αριθμός των νεκρών θα υπερβεί τους 100.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται και σήμερα από περιπολίες πεζοπόρων τμημάτων, ανά οικοδομικό τετράγωνο, στις περιοχές Νέου Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα. Το Πυροσβεστικό Σώμα υπενθυμίζει ότι οι αγνοούμενοι πρέπει να δηλώνονται από τους συγγενείς και τους οικείους τους, καλώντας στον αριθμό 199.

Εν των μεταξύ σύμφωνα με νεότερα στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), δέκα άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Ο αριθμός των νοσηλευομένων τραυματιών ανέρχεται στους 71, ενώ 11 παιδιά που βρίσκονται στα Νοσοκομεία Παίδων, αναμένεται εντός της ημέρας τα περισσότερα να λάβουν εξιτήριο.

Πηγή: in.gr | ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ