Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Με 80 εκδοτικούς οίκους άνοιξε τις πύλες της η 27η Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 μ.μ. |
Με 80 εκδοτικούς οίκους άνοιξε τις πύλες της η 27η Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο
Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 άνοιξε τις πύλες της η 27η Έκθεση Βιβλίου στην Πλατεία Ωνάση στο Ναυπλίου, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).
Η ΠΟΕΒ, με την πολυετή πείρα της στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων, προάγει τη φιλαναγνωσία και την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τις νέες εκδόσεις και την ελληνική βιβλιοπαραγωγή.
Η έκθεση αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας. Θα διαρκέσει από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 26 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά και τις Κυριακές, από τις 19:30 έως τις 24:00.
Στην έκθεση συμμετέχουν 80 εκδότες με νέες και παλαιότερες εκδόσεις, που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη, όπως επίσης και η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδος και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδος, με σκοπό να προβάλουν το έργο τους.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών του Νομού Αργολίδος.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ