ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

8ος Λαϊκός Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου Φρουσιούνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. |
8ος Λαϊκός Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου Φρουσιούνας
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΌΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΥΝΑΣ, ο Παναγιώτης Παπαβασιλείου και ο ΣΕΒΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν στην γενέτειρα του Παναγιώτη Παπαβασιλείου την ΦΡΟΥΣΙΟΥΝΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ τον 8ο ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ στις 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, ΗΜΕΡΑ Πέμπτη, Γιορτή της Αγίας Παρασκευής.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:15

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

Θα υπάρχει συμβολικό κόστος συμμετοχής 5 ευρώ που θα καταβληθεί με την παραλαβή του αριθμού στην εκκίνηση, για να καλυφθεί μέρος των εξόδων του αγώνα.

Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και Τρίτη 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018. Ο διοργανωτής θα δεχτεί περιορισμένο αριθμό (20-30) εγγραφών 1 ωρα πριν την εκκίνηση του αγών.

Η διαδρομή είναι η εξής: τα πρώτα 3.5 χιλιόμετρα σε ασφάλτινη και ελαφρώς κατηφορική διαδρομή και τα υπόλοιπα σε χωματόδρομο και ανηφορικά με μεγάλη κλίση. 

Για το χάρτη της διαδρομής πατήστε ΕΔΩ

Μετά το τέλος του αγώνα θα προσφερθούν από τους διοργανωτές δωρεάν φαγητό, μπύρες, κρασί και αναψυκτικά καθώς και ζωντανή μουσική με τοπική Δημοτική ορχήστρα (κλαρίνα). Ενημερωτικά η Φρουσιούνα είναι και η γενέτειρα του πρωταθλητή και Μεσογειονίκη δρομέα αντοχής μαραθωνοδρόμου Σωτηρόπουλου Χρήστου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα
Δημ Βύρλας 6974481474
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ