Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Κωνσταντίνα Νικολάκου: Το επόμενο δίμηνο, θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για την Μαρίνα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. |
 Κωνσταντίνα Νικολάκου: Το επόμενο δίμηνο, θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για την Μαρίνα Ναυπλίου
Δηλώσεις για τέσσερα σημαντικά ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.


Για το θέμα του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου που αφορά τα απορρίμματα, η κ. Νικολάκου, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Θεσμικά εμείς κάναμε αυτό που ήταν να κάνουμε. Η Οικονομική Επιτροπή λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους. Δεν έχει θέσει ο λαϊκισμός κάποιων. Η νομιμότητα είναι αυτή που μας κατευθύνει. Η Οικονομική Επιτροπή δεν έχει σχέση με τους ιδιοκτήτες εκτάσεων».

Για τα ζητήματα που έχουν σχέση με δημοσκοπήσεις ή πιθανές υποψηφιότητες, η κ. Νικολάκου είπε τα εξής:

« Το προφίλ του κ. Τατούλη είναι ενισχυμένο. Έχουμε σχέδιο και το υλοποιούμε. Υλοποιούμε έργα και θα έρθουν και άλλες ανακοινώσεις. Δύναμή μας είναι οι πολίτες και μόνο αυτοί. Οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν. Η Νέα Πελοπόννησος είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός και κοιτά μόνο το δημόσιο συμφέρον».

Όσον αφορά το πλάνο, για την θέσπιση της περιφερειακής τράπεζας, που είναι να ιδρυθεί, η κ. Νικολάκου τόνισε:

«Το 1ο δίμηνο του νέου έτους θα έχουμε την Τράπεζα αφού πρώτα γίνει η νομοθετική ρύθμιση».

Η κ Νικολάκου, γνωστοποίησε, ότι, το επόμενο δίμηνο, θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για την Μαρίνα Ναυπλίου, ενώ γνωστοποίησε και τα επόμενα βήματα της Περιφερειακής Αρχής όσον αφορά το κομμάτι του τουρισμού.

Η κ. Νικολάκου, ανέφερε τα εξής για την τουριστική πολιτική της Περιφέρειας:

«Τώρα πλέον, θα προχωρήσουμε στον εκσυγχρονισμό του τρόπου προώθησης του τουριστικού προιόντος. Μέσω ΕΣΠΑ, θα δημιουργηθούν δύο ηλεκτρονικές πλατφόρμες (η μία για παροχή πληροφοριών και η δεύτερη ως ειδικός λογαριασμός τουρισμού), όπου μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμες και λειτουργικές. Συγχρόνως, θα συνεχίσουμε την εξωστρέφεια και την συμμετοχή μας σε συνέδρια, ημερίδες και εκθέσεις».

Πηγή: ert.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ