Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Χειβιδόπουλος: Είμαστε έτοιμοι να διαμορφώσουμε μια νέα, αποτελεσματική για την Πελοπόννησο και τους κατοίκους της συμμαχία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. | | |
Χειβιδόπουλος: Είμαστε έτοιμοι να διαμορφώσουμε μια νέα, αποτελεσματική για την Πελοπόννησο και τους κατοίκους της συμμαχία
"Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του φίλου μου Βουλευτή Λακωνίας Λεωνιδα Γρηγοράκου σχετικά με την στήριξη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη από το ΚΙΝ.ΑΛ. στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Θεωρώ λοιπόν σφάλμα οποιουδήποτε στελέχους του ΚΙΝ.ΑΛ. , πριν τα αρμόδια όργανα τα οποία ορίσαμε στην πρόσφατη Κ. Π. Ε. αποφασίσουν , για τις προτάσεις τους προς την πρόεδρο και την Κ.Π.Ε., να διατυπώνουν δημόσια την όποια προσωπική τους άποψη σχετικά με την στάση του Κινήματος δημιουργώντας σύγχυση και διχαστική διάθεση ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους μας στην Πελοπόννησο.

Θυμίζω σε όλους ότι το 2010 η «Νέα Πελοπόννησος» κι ο Πέτρος Τατούλης υποστηρίχθηκαν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον προεδρό του Γιώργο Παπανδρέου , στην λογική που πάντα είχε ο χώρος της κεντροαριστεράς για πλατιές ανεξάρτητες πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν μέσα από την υπέρβαση των γνωστών μονοκομματικών αγκυλωμένων σχημάτων , να δώσουν λύσεις στα αδιέξοδα των τοπικών κοινωνιών.

Οκτώ χρόνια μετά και σίγουρα μετά από μια επιτυχημένη διαδρομή και σημαντικότατο έργο, όπου όλοι εμείς τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. συμβάλαμε καθοριστικά , είμαστε έτοιμοι να διαμορφώσουμε μια νέα , αποτελεσματική για την Πελοπόννησο και τους κατοίκους της συμμαχία, στην οποία θα πρωταγωνιστούν τα στελέχη του χώρου μας. 

Ανεξάρτητα λοιπόν με το ποιοι απο εμάς θα συμμετέχουν στις επόμενες περιφερειακές εκλογές θεωρώ απαραίτητο να διευκρινήσω ότι πιστεύω ακράδαντα ότι τον κυρίαρχο ρόλο σε αυτή την συμμαχία θα πρέπει να την έχει η «Νέα Πελοποννησος» , τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. που μετέχουν σε αυτήν και φυσικά ο Πέτρος Τατούλης ο οποίος υποστηρίχθηκε το 2010 από το ΠΑΣΟΚ , αλλά και το 2014 από την πλειοψηφία των μελών και των στελεχών του χώρου μας."

Τάσσος Χειβιδόπουλος
Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ