ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Τον πεσόντα στη βραχονησίδα Κίναρο Κ. Πανανά τίμησαν στον Πειραιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. |
Τον πεσόντα Κ. Πανανά στη βραχονησίδα Κίναρο τίμησαν στον Πειραιά
Σε οδό Αντιναυάρχου (ΠΝ) Κωνσταντίνου Πανανά μετονόμασε, με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά την οδό Βιτωλίων. Με αυτό τον τρόπο η πόλη του Πειραιά αποτίει ελάχιστη φόρο τιμής στον Αντιναύαρχο (ΠΝ) Κωνσταντίνο Πανανά που κατέπεσε το 2016 με ελικόπτερο σε εκτέλεση καθήκοντος στη βραχονησίδα Κίναρο.


Η νέα οδός Αντιναυάρχου Κωνσταντίνου Πανανά βρίσκεται στη συμβολή με την οδό Αντιναυάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου που είχε χάσει τη ζωή του στα Ίμια.

Στην οδό Βιτωλίων βρισκόταν η κατοικία του πεσόντα αξιωματικού.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, σε δήλωσή του ανέφερε: «Υπάρχει μια σύμπτωση σε αυτή τη μετονομασία. Η νέα οδός αντιναυάρχου Κωνσταντίνου Πανανά, είναι συμβολή με την οδό αντιναυάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου, ο οποίος έπεσε ηρωικά στα Ίμια με το ίδιου τύπου ελικόπτερο. Έγινε εισήγηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η οποία έκανε δεκτό το αίτημα και το Δημοτικό Συμβούλιο επικύρωσε ομόφωνα αυτή την απόφαση. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τον αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Πανανά και οποιονδήποτε άλλο ήρωα δίνει τη ζωή του για την πατρίδα μας».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Δ.Β.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ