ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Κρητών Αργολίδας "Ο Μίνωας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. |
Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Κρητών Αργολίδας
 Την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Κρανίδι Αργολίδος, η εκδήλωση με θέμα: «Μουσικό Αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη» που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδος, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και την Ένωση Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας «Ο Μίνωας». 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κρητών Αργολίδας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσο Χειβιδόπουλο για την επιτυχή συνέχιση του υψηλού και ωραίου αυτού θεσμού «Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας».

Συγχαίρουμε επίσης και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, έδωσαν το δικό τους χρώμα και στήριξαν με την παρουσία τους αυτόν το σημαντικό θεσμό.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:

- Ουρανία Ξυλούρη για το φωτογραφικό υλικό

- Καλλιτέχνες/Μουσικούς Βασίλη Καρεφυλάκη στη λύρα – τραγούδι , Νίκο Καραβυράκη στο λαούτο, Μιχάλη Τρανουδάκη στο πιάνο, Στέλιο Καρύδα στην κιθάρα, Νίκο Ρούλο στο μπάσο, και Ηλία Μπουκουβάλα στα τύμπανα

- Χορευτικές Ομάδες Ερμιόνης και τον Χοροδιδάσκαλο Κωστή Σκούρτη, Κρητών Αργολίδας και τον Χοροδιδάσκαλο Γρηγόρη Μωραΐτη, Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο «Οι Κρηταγενείς» καθώς επίσης τους Μαθητές/Μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας για την άψογη εμφάνισή τους

- Ευαγγελία Ηλιού και Παντελή Τόδωρη για την άρτια παρουσίαση της εκδήλωσης (μέλη του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδος)

- Γωγώ Δριδάκη για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη (Ιδιοκτήτρια Ανδρικού Κομμωτηρίου)

- Γιάννη Παπουτσάκη για την επιμέλεια των κειμένων (Δημοσιογράφος, ΕΡΤ)

- Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδος και τον Πρόεδρο Δημήτρη Σίδερη

- Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας για την παραχώρηση του πιάνου καθώς και όσους βοήθησαν για τη μεταφορά του

- Άννα Στρίγκου - Φωστίνη, Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδος για τη δημιουργική συμβολή της

- Θοδωρή Σκανδάλη και όσους βοήθησαν σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης

Ξεχωριστά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και τους επιχειρηματίες της περιοχής για την πολύτιμη προσφορά τους:

Συγκεκριμένα:

- Ξενοδοχείο Νautica bay για την άριστη φιλοξενία των καλεσμένων μας

- «Ράδιο Ερμιονίδα» για την προβολή της εκδήλωσης

- ΚΤΕΛ Αργολίδας

- Βαγγέλη Κανιτσάκη και Βασίλη Τσάκα για το υπέροχο δείπνο που μας πρόσφεραν

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από πλήθος κόσμου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Τάσος Τζανής και Γιάννης Σαρρής, εκ μέρους του Δήμου Ερμιονίδας ο Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Λαδάς και η Άννα Φωστίνη, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας και της Δημοτικής παράταξης "Δυνατή Ερμιονίδα" Γιάννης Γεωργόπουλος και ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων Μανώλης Πατεράκης.

«Η Αντιπεριφέρεια Αργολίδος ανοίγει ξεχωριστούς Δρόμους Πολιτισμού. Τέτοιες σπουδαίες πρωτοβουλίες, υψηλών πολιτιστικών υπηρεσιών, που διαδίδουν με σεβασμό τις αξίες του πολιτισμού και συμβάλλουν τα μέγιστα στην ενίσχυση του συλλογικού πνεύματος, λειτουργούν ως ένα παράδειγμα άξιο προς μίμηση.

Επαναλαμβάνω τις θερμές μου ευχαριστίες και την βαθύτατη εκτίμησή μου στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσο Χειβιδόπουλο.»

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Χαρά Καραγιαννάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ