ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Μεγάλα αστέρια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στον Φιλανθρωπικό αγώνα γα την Ειρήνη Κουγιά στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:04:00 μ.μ. | |
Μεγάλα αστέρια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στον Φιλανθρωπικό αγώνα γα την Ειρήνη Κουγιά στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Έναν ακόμα φιλανθρωπικό αγώνα έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου 7/7 στο ΔΑΚ Ναυπλίου η ομάδα των celebrities Ναυπλίου με επίλεκτη ομάδα που ήρθε από την Αθήνα και την αποτελούσαν μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως ο Ρότσα , ο Σαραβάκος, ο Πουρσανιδης, ο Αποστολάκης, ο Μπατσινίλας, ο Βαμβακούλας και πολλοί άλλοι μεταξύ αυτών και ο Στέλιος Κρητικός από το Survivor.
O αγώνας αυτός έγινε για έναν και μοναδικό σκοπό και αυτός δεν είναι άλλος από το να βοηθηθεί η 23χρονη Ειρήνη Κουγιά.
Η κοπέλα που μία ημέρα μετά τον γάμο της τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και από τότε βρίσκεται στο αναπηρικό αμαξίδιο.
 Η ομάδα των Celebrities ακούγοντας αυτό το πρόβλημα αμέσως επικοινώνησε με τον Θανάση Μπέλλο , παλιό ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου και μέσω του Νίκου Καραβίδα οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που προείπαμε , δέχθηκαν να αγωνιστούν για τον ιερό αυτό σκοπό,να βοηθήσουν την Ειρήνη να ξανασταθεί στα πόδια της και τα χρήματα που μαζεύτηκαν να δωθούν για τις φυσιοθεραπείες της.
Στο γήπεδο του Ναυπλίου βρέθηκαν εκτός από τον απλό κόσμο, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης και οι Αντιδήμαρχοι Αργους Μυκηνών Κατερίνα Μπόμπου και Νίκος Γκαβούνος. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ