ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Παρουσίαση του Αστέρα Δρεπανιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | |
Παρουσίαση του Αστέρα Δρεπανιακού
Ο Αστέρας Δρεπανιακός προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής 27/7 στην παρουσίαση των παικτών τη ομάδας, την οριοθέτηση των στόχων για τη σεζόν που έρχεται και μας έδειξε τα ανακαινισμένα αποδυτήρια που θα χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές του.
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που μπορεί να κρατήσει κάποιος από την σημερινή συγκέντρωση του Αστέρα Δρεπανιακού, είναι το γεγονός ότι βρέθηκαν στο γήπεδο πάνω από 30-40 άνθρωποι για να στηρίξουν τα παιδιά, την διοίκηση και γενικότερα την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα και αν μη τι άλλο δείχνει από νωρίς ότι υπάρχει ενότητα και όλοι μαζί θα προχωρήσουν για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση μαζί με τον προπονητή και πρέπει να υλοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές. 
Το ραντεβού δόθηκε για τις 13 Αυγούστου όπου ο προπονητής Τόμυ Κίκιλης με βάση το πλάνο του, έχει ορίσει την έναρξη της προετοιμασίας. 
Επίσης οι ποδοσφαιριστές πήραν και ένα μίνι πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία για να μη ξεφύγουν και να είναι έτοιμοι.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ