ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ναυαγοσωστικά σκάφη του Ε.Ε.Σ. στις έρευνες εντοπισμού αγνοουμένων στη θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. | |
Δύο ναυαγοσωστικά σκάφη του Ε.Ε.Σ. στις έρευνες εντοπισμού αγνοουμένων στη θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παραμένει στις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου, επιχειρώντας στο πλευρό της Ελληνικής Πολιτείας και των Τοπικών Αρχών, με το έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τον κατάλληλο διασωστικό εξοπλισμό που διαθέτει, για την αναζήτηση αγνοουμένων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών, μετά από σχετική εντολή που δόθηκε από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. κ. Νικόλαο Οικονομόπουλο, και σε συνεργασία με τις αρχές του Λιμενικού Σώματος, διέθεσε το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 δύο ναυαγοσωστικά σκάφη, τα οποία συνέδραμαν τις επιχειρήσεις του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής για τον εντοπισμό αγνοουμένων στη θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας.

Πρόκειται για δυο φουσκωτά του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πατρών, που έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίζουν τις ακτές από πολύ κοντά, ακόμα και ανάμεσα σε βράχια.

Στις επιχειρήσεις κινητοποιήθηκαν Ναυαγοσώστες από την Αθήνα και την Πάτρα, καλύπτοντας την περιοχή από το Κόκκινο Λιμανάκι έως το Μάτι.

Οι Ναυαγοσώστες του Ε.Ε.Σ. πραγματοποίησαν καταδύσεις ενώ μία ομάδα λειτουργούσε υποστηρικτικά στην ακτή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ