ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Πρωτοβουλίες πολιτών στην Αργολίδα για συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:42:00 μ.μ. |
Πρωτοβουλίες πολιτών στην Αργολίδα για συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς
  Απλοί πολίτες και στην Αργολίδα δραστηριοποιούνται ώστε να συγκεντρωθεί βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης και σε φάρμακα για τους πυροπαθείς. Μέχρι στιγμής δυο τέτοιες πρωτοβουλίες εκδηλώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

-Παρακαλώ πολύ όλους τους κατοίκους Άργους Ναυπλίου και περιχώρων να συγκεντρώσουν ότι μπορεί ο καθένας ένας ρούχα καθαρά και συσκευασμένα τρόφιμα φάρμακα κ.τ.λ και αύριο πρωί Τετάρτη 25-7-2018 στο πάρκινγκ Σκλαβενίτη έξω από το Άργος θα τα παραλάβω με φορτηγά ψυγεία να τα μεταφέρουμε στης πληγείσες περιοχές σε βοήθεια τον συνανθρώπων μας.

Κωνσταντίνος Καπαρελος τηλ για πληροφορίες 6943189050

-Εκπέμπω SOS για τους πυροπαθείς σε Κινέττα και Ραφήνα. Το γρηγορότερο δυνατό θα περιμένω στο ΚΕΠ Ν.Κίου την δική σας βοήθεια σε: Γάλα υψηλής παστερίωσης, ξηρή μορφή τροφίμων, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, σαπούνι, βαμβάκι, γάζες, φάρμακα π.χ. Betadin, Fucidin, κολλύρια ματιών, αναλγητικά, αλοιφές για εγκαύματα και φυσικά ξηρή τροφή για τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

 Κοινοποιήστε να ενημερωθεί ο κόσμος, να κινητοποιηθούμε όλοι ΑΜΕΣΑ!!!!!

Αναστασία Σοφού

- Το Παλατάκι "έχοντας στο νου του το παιδί" Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Ιουλίου συγκεντρώνει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης (φάρμακα, πάνες, μωρομάντηλα και γάλα). Όσοι θέλετε και μπορείτε, ο σταθμός μας θα είναι ανοιχτός για όλους 8.00-16.00. "Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα".

Άρια Ναυπλίου  2752026570


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ